HomeLIFE STYLEJohannes, ireal sau regizare ?

Johannes, ireal sau regizare ?

Dupa ce s-a lasat ingropat la 2 metri sub pamant, dar si calcat de un buldozer de 15 tone, Johannes uimeste din nou, incearca lururi din ce in ce mai ciudate renuntand la jocurile cu carti care se pare ca nu ii mai aduceau audienta emisiuni.  Magicianul Johannes de la Pro TV a mers pe apa, a fost iluzie sau un truc regizat? Priviti si voi si dati-va cu parerea.

Maestrul absolut al lucrurilor “I-reale” care se ascund in spatele realului revelat este Johannes, cel pentru care nefirescul se transforma ca atins de o bagheta magica in realitate si firesc. Vedetele din show-bizz si personalitatile din diverse alte domenii vor fi martorii unor numere incredibile de magie.


Intrebat cat de dificil este sa faci un astfel de numar, magicianul marturiseste: „Prin natura lor numerele acvatice sunt foarte rare si, de cele mai multe ori, ocolite de magicieni. Dar acum pentru prima data in Romania, telespectatorii vor putea vedea un astfel de experiment la limita dintre real si ireal, un moment pe care cei care din intamplare au avut ocazia sa il vada pe viu, atunci cand am filmat, il vor tine minte toata viata lor”.

Si, pe drept cuvant, dupa spusele lui Johannes, cine vede un astfel de numar miraculos, care iti taie rasuflarea, nu poate sa nu fie impresionat. „Surpriza a fost maxima cand am aruncat o revista in apa, apoi am schitat gestul ca as vrea sa stau deasupra ei… sunt convins ca toti au crezut ca era o gluma, dar in momentul in care am pus pasul ferm, apoi am reusit sa stau cu toata greutatea pe ea, s-a auzit un tipat la unison al oamenilor aflati in apa sau pe sezlonguri. Toti s-au adunat in jurul meu sa vada mai bine, nevenindu-le sa creada ca lucrurile care se petreceau acolo erau cat se poate de reale.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns