HomeALL MEDIAJojo a fost sarbatorita pe platourile de filmare de la “Divertis – Serviciul Roman de Comedie” (galerie foto)

Jojo a fost sarbatorita pe platourile de filmare de la “Divertis – Serviciul Roman de Comedie” (galerie foto)

Ziua de joi, 22 aprilie, a fost una plina de surprize pentru Jojo, care si-a aniversat ziua de nastere. Si pentru ca echipa de la “Divertis – Serviciul Roman de Comedie” a vrut sa ii faca ziua de filmare cat mai frumoasa, i-a pregatit actritei de la Pro Tv o surpriza.

“Inca de dimineata cand am ajuns pe platouri cei din public mi-au cantat “La multi ani”. Iar pe la pranz, chiar cand eram in mijlocul unei filmari, toti s-au oprit, au inceput sa cante si au adus un tort imens. A fost o surpriza foarte placuta pentru mine, dar si pentru colegii mei Valentin Darie si Dj Gojira, ale caror zile de nastere fusesera cu putin timp inainte”, a povestit Jojo. Chiar si sotul actritei i-a facut o surpriza frumoasa pe platourile de filmare, trimitandu-i un buchet imens de 29 de bujori rosii, florile sale preferate.

Imediat dupa aceste surprize, veselia si buna dispozitie s-au facut simtite si in filmarile pentru editia “Divertis – Serviciul Roman de Comedie” din duminica aceasta, cand telespectatorii Pro Tv vor avea parte, de la 21.30, de momente comice savuroase. Invitata lui Toni Grecu in editia din 25 aprilie este Ana Maria Prodan, care a intrat in jocul celor din Casa PROporului si a interpretat cu haz un rol alaturi de Dragos Stoica si Jojo. Nu va lipsi insa nici interviul spumos pe care Toni Grecu i-l va lua Anei Maria Prodan, dar si deja traditionalele scenete cu politicieni si nu numai.

Iar de la 20.30 ”Divertis – Land of Jokes” ofera o multime de scheciuri amuzante in Hard Joke Cafe si Nemuriciul, dar si o parodie savuroasa a emisiunii ”Frumusete pe muchie de cutit”, in care Doru Parcalabu va intra in pielea lui Victor Slav, iar Bogdan Cotlet a unei participante la acest show.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns