HomeTELEVIZIUNEPremieră TVJorge, asaltat de mãmici la preselecţiile pentru „România danseazã”!

Jorge, asaltat de mãmici la preselecţiile pentru „România danseazã”!

Dupã ce a strãbãtut ţara în lung şi în lat, caravana „România danseazã” a ajuns astãzi la Constanţa, în cãutarea românilor care ştiu sã facã show, adorã sã danseze şi mai ales viseazã sã fie vãzuţi de o tarã întreagã. Prezentatorul show-ului, Jorge, este foarte încântat de atmosfera de la preselecţii.

„Acest proiect se adreseazã tuturor vârstelor şi tuturor categoriilor sociale. Aici poate veni absolut orice ştie sã facã show din dans, oricine care percepe dansul ca pe o manifestare a bucuriei de a trãi. Pânã acum au venit foarte mulţi copii la preselecţii, iar mãmicile au fost cele mai dornice sã facã o pozã cu mine!”, marturiseste Jorge.

Cel mai fresh format de televiziune dedicat dansului vine în această primăvară la Antena 1. “România Dansează” este talent-show-ul la care pot participa oameni obișnuiți, indiferent de vârstă și pasionați de orice stil de dans. Veniţi cu mic, cu mare la preselecţii, românii s-au arãtat dornici sã facã spectacol.

M-a impresionat relaxarea timişorenilor şi clujenilor, am invitat doamne pe stradã, la dans şi au intrat imediat în joc. Deşi vremea nu a ţinut mereu cu noi, la preselecţii au venit sute de oameni. Astãzi, rãsãritul soarelui ne-a prins în Constanţa, iar bucureștenii care au “dansul în sânge” pot veni la audiții pe 7 februarie!”, a completat Jorge, prezentatorul show-ului.

“România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie, care a ajuns deja la sezonul 4. Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații si trăiri, toate transmise de oameni obișnuiți, prin intermediul dansului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns