HomeTELEVIZIUNEEmisiuniJorge prezintă “România Dansează” la Antena 1

Jorge prezintă “România Dansează” la Antena 1

Cel mai așteptat talent show de televiziune “România Dansează” vine la Antena 1 din această primăvară.

Emisiunea va fi prezentată de charismaticul Jorge, artistul care a câștigat sezonul II al programului de divertisment numărul 1 în România în 2012 – “Te cunosc de undeva”.

“România Dansează” promite un format fresh plin de emoție care-i va aduce împreună pe toți pasionații de dans, indiferent de vârstă sau de stilul de dans pe care-l abordează.

Emisiunea are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. În Anglia primul sezon a fost câștigat de un puști în vârstă de 10 ani, Akai Osei, care a cucerit publicul cu mișcări senzaționale de street-dance și care a reușit să-și doboare concurența, deloc de neglijat, cu talentul său.

Audițiile pentru “România Dansează” debutează la sfârșitul acestei săptămâni,sâmbătă 26 ianuarie, la Timișoara. Preselecțiile vor continua pe 29 Ianuarie la Cluj – Napoca, 1 Februarie la Iași, 4 Februarie în Constanța. Bucureștenii care au “dansul în sânge” pot veni la audiții pe 7 februarie. Românii care știu să facă show, adoră să danseze și mai ales visează să fie văzuți de o țară întreagă sunt așteptați să se înscrie la adresa casting.a1.ro.

Premiul este pe măsura talentului. Concurenții care ajung în finală vor intra în cursa pentru 50.000 de Euro.

Foto Credit: Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns