HomeTELEVIZIUNESerialeJosh Henderson a fost atât de emoționat că va juca cu Larry Hagman încât la primele scene și-a uitat replicile

Josh Henderson a fost atât de emoționat că va juca cu Larry Hagman încât la primele scene și-a uitat replicile

Aventura continuă în sânul familiei Ewing. Cel mai nou sezon din serialul-fenomen, Dallas, continuă să facă valuri în toată lumea. Cu un aer fresh și cu o intrigă de zile mari, serialul a cucerit deja milioane de români.

 

Josh Henderson, actorul care dă viață personajului John Ross Jr., fiul lui J.R. Ewing, în noul sezon Dallas, a declarat că la primele cadre când juca cu Larry Hagman și-a uitat pur și simplu replicile. “Am simțit că sunt niște pantofi prea mari în care trebuie să intru. Am fost emoționat și intimidat de faptul că voi face parte din distribuția celui mai popular serial de televiziune din întreaga lume. Prima scenă a fost electrizantă. Energia lui Larry, de cum a apărut pe platou, pur și simplu a acaparat studiou.”, a adăugat Josh Henderson.

Actorul face parte din generația nouă din Dallas din distribuția căruia mai fac parte Jesse Metcalfe (Cristopher Ewing), Julie Gonzalo (Rebecca Sutter), Brenda Strong (Ann Ewing). Noul sezon din serialul Dallas poate fi văzut în fiecare sâmbătă seara, de la 20.30, numai la Antena 1.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns