HomeLIFE STYLEJuan Xavier lanseaza a treia piesa de pe noul album – Mariposa

Juan Xavier lanseaza a treia piesa de pe noul album – Mariposa

Sub supravegherea atenta a producatorului George Hora, Juan Xavier a inceput seria lansarilor in luna august odata cu prima piesa „Se fue el amor” in colaborare cu Kamelia.

Daca dragostea a disparut dintre doi indragostiti in versurile „Se fue el amor”, a urmat intrebarea fireasca „Pe cine iubesti / A quien amas” ca mai apoi piesa „Perdoname” a atins sentimente calde si ritmuri senzuale.

Daca tonul pieselor lansate pana acum a fost unul romantic si poate putin nostalgic, saptamana aceasta Juan Xavier ne aduce un nou sound, vesel si dansant: „Mariposa / Fluture”. Din cand in cand cu totii simtim acei fluturi in stomac, iar Juan Xavier a realizat o piesa foarte frumoasa, cu dedicatie speciala pentru doamne si domnisoare. Muzica si productia sunt semnate George Hora, iar de versuri s-a ocupat personal artistul. Cu un album pregatit pentru lansare, Juan Xavier aduce in in vizorul publicului un stil nou si piese pentru “inima albastra” dar si piese care te ridica la dans! Daca iti place Juan Xavier urmareste-l pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/juanxavierro.

Puteti asculta piesa „Mariposa” mai jos:

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns