HomeALL MEDIAJulianna Margulies i-a reprosat Juliei Roberts ca nu stie sa se comporte la restaurant!

Julianna Margulies i-a reprosat Juliei Roberts ca nu stie sa se comporte la restaurant!

Julianna Margulies, actrita pe care telespectatorii Pro Cinema o pot vedea joi, 25 martie, in Filmul de 10 „Vasul fantoma” („Ghost Ship”), dar si in serialul „Spitalul de urgenta”,  a  asteptat aproape doua decenii pentru a-i reprosa Juliei Roberts ca  …se poarta execrabil cu chelnerii.

Julianna Margulies a patit-o chiar pe pielea ei. Pe vremea cind era o simpla chelnerita, lucra intr-un restaurant din New York in care obisnuiau sa vina foarte des vedete, sa ia masa. Margulies nu a putut sa uite nici dupa 20 de ani cit de necioplita a putut fi Julia Roberts atunci cind a trebuit sa o serveasca.

“Julia Roberts este o persoana foarte draguta”, spune Margulies, „insa aceasta cind nu trebuie sa o servesti la masa. In acest caz, are o gramada de reprosuri, pretentii absurde si fite, care sint mai greu de inghitit ca o bucata  de vita batrina!”, spune Julianna.

Insa Margulies recunoaste ca, dupa ce a devenit, la rindul ei, faimoasa,  a reusit sa se imprieteneasca cu Julia Roberts si chiar i-a amintit prin ce a trecut din cauza ei.

“Te-am servit odata, la restaurant”, i-a spus Julianna Juliei Roberts. “Oh, Doamne, am fost ingrozitoare, nu-I asa? Uneori o maid au in bara…”, a recunoscut Roberts.

“Eram foarte tinara”, s-a scuzat Julia Roberts, la care Margulies i-a replicat: „Amindoua aveam in jur de 23 de ani. Numai ca ea era deja faimoasa, iar in jurul ei roiau vreo 20 de oameni, iar eu eram o simpla chelnerita….”

Conflictul dintre cele doua s-a stins in momentul cind Julia Roberts si-a cerut scuze si i-a facut cinste Juliannei Margulies cinste cu cina.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns