HomeTELEVIZIUNEEmisiuniJURIU | Lacrimi, diseara la Next Star! Vezi ce s-a intamplat in show-ul de la Antena 1! (galerie foto)

JURIU | Lacrimi, diseara la Next Star! Vezi ce s-a intamplat in show-ul de la Antena 1! (galerie foto)

Şi în aceastã sãptãmânã, cei cinci juraţi, Lora, Pepe, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Connect-R vor asista la un spectacol savuros şi vor trăi alături de cei mici cele mai naturale şi frumoase emoţii, reacţii şi poveşti. Micuţa Francesca, la doar nouã ani, i-a încântat pe juraţi cu o interpretare extraordinarã a melodiei „My heart will go on” a lui Celine Dion.

Emoţiile şi-au spus cuvântul nu doar în cazul micuţei, care a izbucnit în hohote de plâns la finalul interpretãrii, ci şi în rândul juraţilor, care au ascultat-o cu ochii în lacrimi. Alãturi de Francesca, telespectatorii se vor putea bucura şi în aceastã searã de numere senzaţionale de actorie, dans şi teatru în compania unora dintre cei mai simpatici copii, într-o competiţie plină de voie bună, dar şi de emoţie, la finalul căreia cel mai carismatic dintre ei va câştiga un premiu substanţial, de 20.000 de euro. Nu rataţi în aceastã searã, de la 20:30, un nou episod „Next Star”, la Antena 1.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • WoWWWWWWWWWWW! Ce voce aree! Incredibil! A reusit sa aduca fimul pe scena Next Star! Felicitari scumpo! Esti cu adevarat micuta Celine Dion!Si sincer mie imi pare chiar ffffffffffff rau pt tine ca nu ai ajuns in finala. Omar, acela sincer chiar nici nu merita sa castige! Vai ce mare chestie sa spui Habibi Habibi! Hai sa spun si eu si sa-mi dea un trofeu! Nu s-a facut alegerea corecta aici! Oricum pt mine tu esti mare castigatoare! Succes mai departe si nu lua in seama mesajele negative, pt ca cei care le scriu mai mult ca sigur ca sunt invidiosi pe timbrul tau cel minunat!

Lasă un răspuns