HomeTELEVIZIUNEEmisiuniJuriul de la “Dansez pentru tine” a vorbit la “De Suflet” despre salsa, dansul cu ghinion pentru concurentii de pana acum

Juriul de la “Dansez pentru tine” a vorbit la “De Suflet” despre salsa, dansul cu ghinion pentru concurentii de pana acum

Wilmark, Beatrice Rancea, Mihai Petre si cel mai nou membru al juriului, Edi Stancu au fost invitatii Danei Rogoz la “De Suflet”, vedeta ProTv International profitand de prezenta lor in platoul emisiunii pentru a afla informatii din culisele show-ului “Dansez pentru tine”.

Si cum a 13-a editie va incepe vineri, 26 octombrie, de la ora 20:30, Dana s-a pregatit cu multe intrebari pentru invitatii sai, care au venit pentru prima data la ProTv International, singura absenta motivat fiind actrita Emilia Popescu. Ei au povestit cum a inceput pentru fiecare aventura “Dansez pentru tine”, Wilmark si Mihai Petre fiind ‘veteranii’, pentru ca au dat note si au apreciat prestatia concurentilor inca din prima editie.

“Adevarul e ca se vede pe parul lui ca a fost inca de inceput”, a comentat Mihai Petre, facand referire la faptul ca Wilmark a devenit foarte grizonat. Dana a profitat de ocazie pentru a le “reprosa” in sfarsit celor 2 jurati ca au chinuit-o destul de tare atunci cand a fost ea insasi concurenta. Amintindu-si in special de salsa, dansul care il incanta cel mai mult pe Wilmark, dar care ei i-a dat cele mai multe batai de cap, a spus ca “Mi s-a parut cel mai greu, mai ales pentru ca intotdeauna la repetitii era foarte bine, dar in direct, pe scena ,nu mai ieseau prizele, uitam coregrafia”.

Spre surpriza lui Wilmark, si ceilalti jurati au fost de acord cu Dana, mai ales ca multi concurenti au avut astfel de probleme la salsa, concluzionand toti ca a fost dansul cu ghinion. “Dar poate tocmai acum, in cel de al 13-lea sezon, daca va inclusa pe lista dansurilor va aduce noroc perechilor”, a adaugat vedeta.

Edi Stancu a povestit la randul lui ca are emotii, fiind pentru prima data in postura de jurat. “Sper sa nu imi stric prieteniile cu colegii mei, pana acum eram noi contra juriului. Acum sint de partea cealalta”, a glumit el. De asemenea, Edi si-a amintit si de primele intalniri si discutii cu Mihai Petre. “La inceput, aveam amandoi multe discutii pe tema dansului, avand experienta diferite si venind din zone diferite. Inclusiv la preselectii ne contraziceam”, isi amintesc cei doi colegi.

Invitatii Danei nu au dezvaluit toate surprizele noului sezon, decat pe aceea ca totul se va desfasura intr-un décor nou, foarte frumos si ca in continuare ei sint cei care dau note dansurilor, iar publicul este cel care in final decide si pentru care conteaza mai mult cazurile.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns