HomeTELEVIZIUNEPremieră TVSerialul deceniului,“Jurnalele vampirilor”, in premiera, la Pro Cinema

Serialul deceniului,“Jurnalele vampirilor”, in premiera, la Pro Cinema

Elena Gilbert, Stefan si Damon Salvatore – numele acestor personaje sunt binecunoscute si indragite de adolescentii din intreaga lume, iar povestea lor a devenit una dintre cele mai de succes de pe tot globul.

“Jurnalele vampirilor” (“Vampire Diaries”), serialul fenomen care a creat dependenta in randul tinerilor de pe toate continentele va fi difuzat, de maine, in premiera, la Pro Cinema, de luni pana vineri, de la miezul noptii.

Realizat dupa seria de carti cu acelasi nume semnate de L. J. Smith, serialul “Jurnalele vampirilor”  este creat de Kevin Williamson si Julie Plec.

Este prima zi de scoala a Elenei (Nina Dobrev), la liceul din Mystic Falls, dupa ce a trecut prin tragedia care a lasat- o fara parinti.Impreuna cu matusa ei, Jenna, Elena incearca sa aiba grija de Jeremy, fratele ei si singura ruda pe care-o mai are.Prima zi de scoala pare destul de dificila, insa asta doar pana cand Elena il intalneste pe Stefan (Paul Wesley), un baiat misterios, care intelege perfect tragedia Elenei.

Insa ceea ce nu stie Elena despre el este ca Stefan este vampir si ca isi stapaneste cu greu instinctele cand este in preajma ei, iar relatia dintre ei devine din ce in ce mai apropiata.Damon, fratele diabolic al lui Stefan, intra in joc hotarat sa o cucereasca la randul lui pe Elena.

Intre Damon si Stefan se declanseaza un razboi pentru inima Elenei in care victime vor fi si multi nevinovati.

Doua premii People’s Choice, pentru cel mai popular serial si nenumarate Teen Choice au intrat in palmaresul Jurnalelor Vampirilor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns