HomeALL MEDIAJurnalista Adriana Stoian a fost concediată de la ziarul Adevărul

Jurnalista Adriana Stoian a fost concediată de la ziarul Adevărul

Jurnalista Adriana Stoian, care modera emisiunile Adevarul LIVE, anunta pe pagina sa de Facebook ca a fost concediata a de la Adevarul, grupul de presa invocand „ca se fac restructurari”, anunta Hotnews.Conducerea Adevarul Holding, care detine ziarul „Adevarul” a decis sa ma concedieze. Asa ca azi a fost prima mea zi de preaviz, o situatie noua pentru mine, nu mi s-a mai intamplat in 19 ani de cariera. Motivul de pe hartie, fireste, este ca se fac restructurari. Sigur, un cuvant la moda zilele astea, mai ales cand la mijloc sunt vocile care se iau la tranta cu puterea politica 🙂 Ceea ce o sa fac intotdeauna, indiferent de cost, pentru ca eu cred ca asta e menirea unui jurnalist, dar si a oricarui cetatean, atunci cand politicienii derapeaza.

Altfel, uitandu-ma in urma la acesti 4 ani, ma bucur ca am facut parte din aceasta echipa si ca am pus la punct un program de live streaming unic in peisajul nostru media.

Le doresc succes in continuare tuturor! #rezist
PS: hashtag-ul asta nu cred ca m-a ajutat ?\uD83D\uDE04″

 

Foto Credit: Facebook

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns