HomeALL MEDIAJurnalul Focus dă startul campaniei ,,Stop indiferenţei! Ia atitudine!”

Jurnalul Focus dă startul campaniei ,,Stop indiferenţei! Ia atitudine!”

Studiile făcute în aria consumului arată că majoritatea consumatorilor din România nu-şi cunosc drepturile şi nu ştiu cui să se adreseze pentru rezolvarea problemelor legate de bunuri sau servicii necorespunzătoare. Un consumator informat poate influenţa atitudinea operatorului economic şi modul în care se face comerţ. Toţi suntem consumatori şi de noi depinde să schimbăm calitatea bunurilor şi serviciilor pe care le plătim.

Campania ,,Stop indiferenţei! Ia atitudine!”, realizată cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Protecţiei Consumatorilor, are ca scop informarea consumatorilor asupra drepturilor pe care le au.
În fiecare zi, în cadrul jurnalului Focus 18, Cristina Topescu şi Alexandru Constantin, reporter Prima TV, vor dezbate subiecte importante în domeniul protecţiei consumatorilor. Aceştia vor răspunde la cât mai multe nelămuriri din partea consumatorilor şi vor oferi sfaturi pentru rezolvarea neînţelegerilor cu agenţii economici.

Acum, mai mult ca oricând, consumatorii sunt încurajaţi să ia atitudine, să nu renunţe la a-şi exercita drepturile de cumpărători şi să nu se lase intimidaţi de atitudinea comercianţilor.
Telespectatorii vor putea trimite întrebări pe mail la stopindiferentei@primatv.ro sau prin intermediul site-ului www.primatv.ro.

Nu pierdeţi, reportajele ,,Stop indiferenţei! Ia atitudine”, în jurnalul Focus, din 3 octombrie, de la ora 18:00, numai la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

Latest comments
  • AS DORII SA MA AJUTATI SI PE MINE CUM AR TREBUI SA PROCEDEZ DEOARECE AM CUMPARATO MOBILA DE LIVING DE LA MAG. LEM’S-PETROSANI IAR CAND MIA FOST LIVRATA SI AM INCEPUT SO DESFACEM PTR.MONTARE AM GASIT 2 USI FISURATEPE PARTEA INTERIOARA.AM SUNAT LA FABRICA LEMET CAMPINA -PRAHOVA AU TRIMIS BAIETICU MONTAJUL PESTE 2ZILE SAU UITAT SI-AU DAT CU PAREREA SI DUSI AU FOST ZICAND CA DACA NEAM ZGARCIT SA PLATIM SI MONTAJUL CARAE .NU E DE LOC DE NEGLIJAT 7% DIN SUMA TOTALASI NU CRED CA DACA NU EI MONTAJ E OBLIGATORIU SA IEI MOBILA DEFECTA.VA ROG DATIMI UN SFAT CUM SA PROCEDEZSA IMI SCHIMBE USILE FISURATE .VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS VA DAU SI UN NR DE TEL.0727716610-GAFITA SIMONA

  • MA NUMESC RODICA CONSTANTINESCU STR.ALEEA INFANTERISTILOR BL.2 AP.27 SIBIU TEL 0735 / 600653 ACUM 2 ANI AM ACHIZITIONAT UN COLTAR DE LA STAER SIBIU, CU UN CARD EUROLINE PE BAZA UNEI ADEVERINTE TIP (CARTON) IAR DUPA 3 SAPTAMANI AM PRIMIT UN CARD EUROLINE PT.A PUTEA PLATII RATELE CU O DESCOPERIRE DE 2600 RON -FARA SA SOLICIT ACESTI BANI .LA VREMEA RESPECTIVA M-AM BUCURAT IAR CAND AM AVUT NEVOIE DE BANI AM FACUT GRESEALA SA EXTRAG NUMERAR DE PE ACEL CARD 1400 RON.COLTARUL L-AM ACHITAT -SI DUPA CALCULELE MELE SI ACEA SUMA DAR AU UN MOD DE CALCUL CIUDAT IN ASA FEL INCAT EU TOT PLATESC DE 2 ANI AM ACHITAT 1700 RON DIN DESCOPERIRE IAR ACUM MAI AM DE PLATIT (IN FIECARE LUNA PRIMESC UN EXTRAS DE LA EUROLINE CU O SUMA MINIMA DE PLATA)DIN ACELE EXTRASE MAI AM 2500 RON. MODUL LOR DE PLATA: 2500 SOLD FINAL ,SUMA MINIMA -REPR.2.5%DIN SOLD FINAL RESPECTIV 62.3 EU DACA ACHIT 500 RON – EI OPEREAZA: 2500-500=2000 SUMA MINIMA =50RON SI PERCEP PENALITATI PE SUMA MINIMA DIN EXTRASUL PRECEDENT 45 RON / ZII IAR MIE MII SE ADUNA SUMELE IN LOC SA SCADA. VA INTREB CE LEGE DIN ACEASTA TARA LE PERMITE SA FACA ASA CEVA . VA MULTUMESC. ASTEPT RASPUNS PE email rodicaconstantinescu@polisano.ro

Lasă un răspuns