Connect with us

ALL MEDIA

Jurnalul Focus dă startul campaniei ,,Stop indiferenţei! Ia atitudine!”

Published

on

Studiile făcute în aria consumului arată că majoritatea consumatorilor din România nu-şi cunosc drepturile şi nu ştiu cui să se adreseze pentru rezolvarea problemelor legate de bunuri sau servicii necorespunzătoare. Un consumator informat poate influenţa atitudinea operatorului economic şi modul în care se face comerţ. Toţi suntem consumatori şi de noi depinde să schimbăm calitatea bunurilor şi serviciilor pe care le plătim.

Campania ,,Stop indiferenţei! Ia atitudine!”, realizată cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Protecţiei Consumatorilor, are ca scop informarea consumatorilor asupra drepturilor pe care le au.
În fiecare zi, în cadrul jurnalului Focus 18, Cristina Topescu şi Alexandru Constantin, reporter Prima TV, vor dezbate subiecte importante în domeniul protecţiei consumatorilor. Aceştia vor răspunde la cât mai multe nelămuriri din partea consumatorilor şi vor oferi sfaturi pentru rezolvarea neînţelegerilor cu agenţii economici.

Acum, mai mult ca oricând, consumatorii sunt încurajaţi să ia atitudine, să nu renunţe la a-şi exercita drepturile de cumpărători şi să nu se lase intimidaţi de atitudinea comercianţilor.
Telespectatorii vor putea trimite întrebări pe mail la stopindiferentei@primatv.ro sau prin intermediul site-ului www.primatv.ro.

Nu pierdeţi, reportajele ,,Stop indiferenţei! Ia atitudine”, în jurnalul Focus, din 3 octombrie, de la ora 18:00, numai la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

  1. gafita simona

    15 noiembrie 2010 at 19:07

    AS DORII SA MA AJUTATI SI PE MINE CUM AR TREBUI SA PROCEDEZ DEOARECE AM CUMPARATO MOBILA DE LIVING DE LA MAG. LEM’S-PETROSANI IAR CAND MIA FOST LIVRATA SI AM INCEPUT SO DESFACEM PTR.MONTARE AM GASIT 2 USI FISURATEPE PARTEA INTERIOARA.AM SUNAT LA FABRICA LEMET CAMPINA -PRAHOVA AU TRIMIS BAIETICU MONTAJUL PESTE 2ZILE SAU UITAT SI-AU DAT CU PAREREA SI DUSI AU FOST ZICAND CA DACA NEAM ZGARCIT SA PLATIM SI MONTAJUL CARAE .NU E DE LOC DE NEGLIJAT 7% DIN SUMA TOTALASI NU CRED CA DACA NU EI MONTAJ E OBLIGATORIU SA IEI MOBILA DEFECTA.VA ROG DATIMI UN SFAT CUM SA PROCEDEZSA IMI SCHIMBE USILE FISURATE .VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS VA DAU SI UN NR DE TEL.0727716610-GAFITA SIMONA

  2. RODICA CONSTANTINESCU

    26 octombrie 2010 at 12:30

    MA NUMESC RODICA CONSTANTINESCU STR.ALEEA INFANTERISTILOR BL.2 AP.27 SIBIU TEL 0735 / 600653 ACUM 2 ANI AM ACHIZITIONAT UN COLTAR DE LA STAER SIBIU, CU UN CARD EUROLINE PE BAZA UNEI ADEVERINTE TIP (CARTON) IAR DUPA 3 SAPTAMANI AM PRIMIT UN CARD EUROLINE PT.A PUTEA PLATII RATELE CU O DESCOPERIRE DE 2600 RON -FARA SA SOLICIT ACESTI BANI .LA VREMEA RESPECTIVA M-AM BUCURAT IAR CAND AM AVUT NEVOIE DE BANI AM FACUT GRESEALA SA EXTRAG NUMERAR DE PE ACEL CARD 1400 RON.COLTARUL L-AM ACHITAT -SI DUPA CALCULELE MELE SI ACEA SUMA DAR AU UN MOD DE CALCUL CIUDAT IN ASA FEL INCAT EU TOT PLATESC DE 2 ANI AM ACHITAT 1700 RON DIN DESCOPERIRE IAR ACUM MAI AM DE PLATIT (IN FIECARE LUNA PRIMESC UN EXTRAS DE LA EUROLINE CU O SUMA MINIMA DE PLATA)DIN ACELE EXTRASE MAI AM 2500 RON. MODUL LOR DE PLATA: 2500 SOLD FINAL ,SUMA MINIMA -REPR.2.5%DIN SOLD FINAL RESPECTIV 62.3 EU DACA ACHIT 500 RON – EI OPEREAZA: 2500-500=2000 SUMA MINIMA =50RON SI PERCEP PENALITATI PE SUMA MINIMA DIN EXTRASUL PRECEDENT 45 RON / ZII IAR MIE MII SE ADUNA SUMELE IN LOC SA SCADA. VA INTREB CE LEGE DIN ACEASTA TARA LE PERMITE SA FACA ASA CEVA . VA MULTUMESC. ASTEPT RASPUNS PE email rodicaconstantinescu@polisano.ro

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

VIRAL: Emil Boc cade in cap in emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1

Published

on

Foto Credit: VIVA

Emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Antena 1 cu Emil Boc cazand de pe platforma a fost cea mai viralizata emisiune a jurnalistului.

„Domnul Emil Boc… PD-ul… ia uite-l cum vine”, iar prezentarea se termina cu o sperietura groaznica a celor din platou: „Doamne, Dumnezeule… bagati repede publicitate”

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit

Published

on

Primele concluzii ale medicilor legiști: Andrei Gheorghe avea probleme cardiace și suferise mai multe infarcte, anunta ziarul Libertatea!

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipetk, Rusia.

A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti (secţia rusă-engleză), potrivit www.facebook.com, citat de Agerpres.

Şi-a început activitatea jurnalistică în 1991, ca reporter special la Radio Constanţa, unde a rămas până în 1993. A realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993-1996): ‘Videomania’, ‘Vineri 13’ şi ‘Midnight Killer’. Consacrarea i-a adus-o emisiunea de radio ’13-14′, realizată la Pro FM Bucureşti (1996-2002). La postul PRO TV a moderat şi emisiunea ‘Lanţul Slăbiciunilor’.

În 2002 şi 2003, a realizat, la Antena 1, emisiunea ‘Gheorghe’ şi a reluat emisiunea ’13-14′, mai întâi la Radio 21, şi apoi la Radio Total (2005-2006).

A avut un rol secundar în filmele ‘Amen’ (2002) al lui Costa Gavras, ‘Tinereţe fără tinereţe’ (2007) al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu trupa de hip hop ‘Paraziţii’ pentru albumul ‘Irefutabil’. A mai realizat un scurtmetraj în 2008, numit ‘Dubla personalitate’.

În 2006, a publicat volumul ‘Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraş’, însoţit de un CD audio în colecţia ‘Ego Publicistica’ de la Editura Polirom.

În 2004, a devenit consilier media şi realizator de emisiuni (‘Politică, frate!’ şi ‘Am o ştire pentru tine!’) la Realitatea TV, post cu care a încheiat colaborarea în mai 2008. Andrei Gheorghe a fost iniţial suspendat de conducerea postului Realitatea TV, la 18 mai 2008, în urma unui incident în care realizatorul TV a fost filmat având o altercaţie cu agenţii de circulaţie care îl opriseră în trafic.

A scris la ‘Academia Caţavencu’ şi în ghidul ’24-FUN’. În afară de realizarea de emisiuni radio şi TV, a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director de programe la Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 Bucureşti. La 16 martie 2009, a revenit în trustul Realitatea-Caţavencu, unde a fost realizatorul emisiunii ‘Cu Gheorghe şi Mihaiu’ de la Radio Guerilla. Din septembrie 2009, timp de trei luni, a fost moderatorul unui reality show românesc difuzat la postul TV Kanal D: ‘Rătăciţi în Panama’.

La 4 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe a preluat funcţia de consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, fiind responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare. A ocupat acest post până la 26 februarie 2010, când Ministerul Finanţelor a încetat relaţiile contractuale cu acesta.

A realizat emisiunea ‘Clubul de poker’ la postul Prima TV în România (septembrie – decembrie 2010) şi ‘Salutare Naţiune’ pe canalul Prime în Republica Moldova (Chişinău) (2010-2011). În cursul anului 2012, a realizat emisiunea-interviu ‘Oameni şi oameni’ la postul The Money Channel.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Cazacii Rusiei, coregrafie speciala pentru Romania

“Lucram la el din noiembrie anul trecut. Nu am mai facut asta pentru niciun show din nicio tara unde am fost”

Published

on

Cazacii Rusiei, cea mai buna companie de dans rusesc din lume, va avea 3 spectacole in Romania: Iasi (23 martie 2018, Opera Nationala), Constanta (25 martie 2018, Casa de Cultura a Sindicatelor) si Bucuresti (26 martie 2018, Sala Palatului).

In show-ul de 2 ore trupa s-a decis sa includa o SURPRIZA pentru publicul de la noi din tara: un moment creat special pentru romani.

“Timp de 2 ore, Russian Cossack State Dance Company spune pe scena fascinanta poveste a cazacilor cu ajutorul muzicii live in interpretarea instrumentala si vocala a orchestrei, prin coregrafia care combina elementele de gimnastica, de acrobatie, balet cu dansul clasic si cel modern. Insa, am decis sa pregatim si sa inseram in show un moment unic, destinat prietenilor nostri romani. Nu vreau sa va dau detalii, pentru ca am ruina surpriza. Tot ce pot sa va spun este ca lucram la el din noiembrie anul trecut si ca nu am mai facut asta pentru niciun show din nicio tara unde am fost. Vor fi 2 ore uluitoare pe care nu le veti uita prea curand”, spune coregraful trupei.

 

Russian Cossack State Dance Company din Moscova 

Dupa turnee pe toate continentele si dupa ce au ridicat in picioare sali si stadioane in America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franta, Cehia, Norvegia, Elvetia, Scotia, etc., Ansamblul din Moscova aduce un spectacol ce poate fi numit Enciclopedia vietii cazace. In repertoriul lor sunt mai mult de 20 de dansuri, 50 de cantece si 10 compozitii instrumentale. Renumiti pentru forta atletica de pe scena, Cazacii danseaza cu vigoare, cu stralucire si spontaneitate si o fac la fel de natural precum respira. Fiecare scena este un compozit complex, bazat pe elementele istoriei cazacilor, pe folclor, pe costume, pe butaforie precum sabiile cazacilor (saska) sau tunuri, totul sub bagheta Artistului Emerit, directorul artistic si fondatorul Companiei de Dans, Leonid Milovanov.

Biletele se pot achizitiona Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro Myticket.ro si in reteaua magazinelor partenere, la casa de bilete a Salii Palatului, la casa de bilete ale Casei de cultura a sindicatelor din Constanta, la casa de bilete a Operei din Iasi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending