Connect with us

ALL MEDIA

Jurnalul Focus dă startul campaniei ,,Stop indiferenţei! Ia atitudine!”

Published

on

Studiile făcute în aria consumului arată că majoritatea consumatorilor din România nu-şi cunosc drepturile şi nu ştiu cui să se adreseze pentru rezolvarea problemelor legate de bunuri sau servicii necorespunzătoare. Un consumator informat poate influenţa atitudinea operatorului economic şi modul în care se face comerţ. Toţi suntem consumatori şi de noi depinde să schimbăm calitatea bunurilor şi serviciilor pe care le plătim.

Campania ,,Stop indiferenţei! Ia atitudine!”, realizată cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Protecţiei Consumatorilor, are ca scop informarea consumatorilor asupra drepturilor pe care le au.
În fiecare zi, în cadrul jurnalului Focus 18, Cristina Topescu şi Alexandru Constantin, reporter Prima TV, vor dezbate subiecte importante în domeniul protecţiei consumatorilor. Aceştia vor răspunde la cât mai multe nelămuriri din partea consumatorilor şi vor oferi sfaturi pentru rezolvarea neînţelegerilor cu agenţii economici.

Acum, mai mult ca oricând, consumatorii sunt încurajaţi să ia atitudine, să nu renunţe la a-şi exercita drepturile de cumpărători şi să nu se lase intimidaţi de atitudinea comercianţilor.
Telespectatorii vor putea trimite întrebări pe mail la stopindiferentei@primatv.ro sau prin intermediul site-ului www.primatv.ro.

Nu pierdeţi, reportajele ,,Stop indiferenţei! Ia atitudine”, în jurnalul Focus, din 3 octombrie, de la ora 18:00, numai la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

  1. gafita simona

    15 noiembrie 2010 at 19:07

    AS DORII SA MA AJUTATI SI PE MINE CUM AR TREBUI SA PROCEDEZ DEOARECE AM CUMPARATO MOBILA DE LIVING DE LA MAG. LEM’S-PETROSANI IAR CAND MIA FOST LIVRATA SI AM INCEPUT SO DESFACEM PTR.MONTARE AM GASIT 2 USI FISURATEPE PARTEA INTERIOARA.AM SUNAT LA FABRICA LEMET CAMPINA -PRAHOVA AU TRIMIS BAIETICU MONTAJUL PESTE 2ZILE SAU UITAT SI-AU DAT CU PAREREA SI DUSI AU FOST ZICAND CA DACA NEAM ZGARCIT SA PLATIM SI MONTAJUL CARAE .NU E DE LOC DE NEGLIJAT 7% DIN SUMA TOTALASI NU CRED CA DACA NU EI MONTAJ E OBLIGATORIU SA IEI MOBILA DEFECTA.VA ROG DATIMI UN SFAT CUM SA PROCEDEZSA IMI SCHIMBE USILE FISURATE .VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS VA DAU SI UN NR DE TEL.0727716610-GAFITA SIMONA

  2. RODICA CONSTANTINESCU

    26 octombrie 2010 at 12:30

    MA NUMESC RODICA CONSTANTINESCU STR.ALEEA INFANTERISTILOR BL.2 AP.27 SIBIU TEL 0735 / 600653 ACUM 2 ANI AM ACHIZITIONAT UN COLTAR DE LA STAER SIBIU, CU UN CARD EUROLINE PE BAZA UNEI ADEVERINTE TIP (CARTON) IAR DUPA 3 SAPTAMANI AM PRIMIT UN CARD EUROLINE PT.A PUTEA PLATII RATELE CU O DESCOPERIRE DE 2600 RON -FARA SA SOLICIT ACESTI BANI .LA VREMEA RESPECTIVA M-AM BUCURAT IAR CAND AM AVUT NEVOIE DE BANI AM FACUT GRESEALA SA EXTRAG NUMERAR DE PE ACEL CARD 1400 RON.COLTARUL L-AM ACHITAT -SI DUPA CALCULELE MELE SI ACEA SUMA DAR AU UN MOD DE CALCUL CIUDAT IN ASA FEL INCAT EU TOT PLATESC DE 2 ANI AM ACHITAT 1700 RON DIN DESCOPERIRE IAR ACUM MAI AM DE PLATIT (IN FIECARE LUNA PRIMESC UN EXTRAS DE LA EUROLINE CU O SUMA MINIMA DE PLATA)DIN ACELE EXTRASE MAI AM 2500 RON. MODUL LOR DE PLATA: 2500 SOLD FINAL ,SUMA MINIMA -REPR.2.5%DIN SOLD FINAL RESPECTIV 62.3 EU DACA ACHIT 500 RON – EI OPEREAZA: 2500-500=2000 SUMA MINIMA =50RON SI PERCEP PENALITATI PE SUMA MINIMA DIN EXTRASUL PRECEDENT 45 RON / ZII IAR MIE MII SE ADUNA SUMELE IN LOC SA SCADA. VA INTREB CE LEGE DIN ACEASTA TARA LE PERMITE SA FACA ASA CEVA . VA MULTUMESC. ASTEPT RASPUNS PE email rodicaconstantinescu@polisano.ro

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Posturile de televiziune din cadrul Intact Media Group anunță ieșirea din must-carry

Published

on

Intact Media Group –  Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și ZuTV) și Antena 3 – cel mai puternic grup de media cu capital integral românesc  a luat decizia de a ieși din must-carry (lista televiziunilor pe care operatorii de cablu sunt obligați să le aibă în grilă).

Intact Media Group anunță că la data de 15.06.2018 a semnat un contract de retransmisie cu RCS&RDS pentru difuzarea canalelor sale.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de televiziune Digi Film îşi schimbă denumirea în FILM NOW

Published

on

Foto Credit: DIGI TV

Din 18 iunie, Digi Film, canalul de filme al RCS & RDS, va avea o nouă identitate. După șapte ani sub același brand, el își asumă acum un nume care întrupează valorile spectacol, culoare, aventură, într-o lume în care totul se întâmplă acum: aventură, acum; emoţie, acum; film, acum.

Astfel, Digi Film devine Film Now, un canal TV care aduce publicului abonat mai mult spectacol, mai multă emoţie, mai mult dinamism într-o selecție de filme de calitate, 24 de ore din 24, neîntrerupte de pauze de publicitate.

Digi Film a pornit în februarie 2011, din dorința companiei RCS & RDS de a completa oferta modestă a canalelor de film prezente în România. De atunci, Digi Film a adus publicului producţii de vârf din cele mai diverse genuri cinematografice, de la cele mai noi titluri la filmele de cult ale fiecărui gen. Difuzând încă de la lansare titluri premiate, multe cu succes colosal la box office, Digi Film a devenit rapid unul dintre preferatele  telespectatorilor Digi și ale cinefililor.

„Dacă ar fi să ne definim printr-o idee, probabil am vorbi despre acţiune sau adrenalină. Dar am promovat întotdeauna o combinaţie între fiorul adrenalinei  şi senzaţia de confort şi relaxare a comediilor bune, şi am completat tabloul cu cea mai diversă paletă de genuri: thriller, science-fiction, istoric, horror, film romantic, animaţie, dramă etc. În luna iulie, filme ca “Ice Age”, “Paddington 2”, “Doctor Strange”, “Arrival”, “Escape Plan”, “Den of Thieves”, “Bastille Day” și multe altele vor face parte din oferta Film Now,” precizează Bogdan Chiriţoiu, manager canale tematice.

Digi Film / Film Now are ca target principal spectatorul urban între 18 și 65 de ani. Grila 24/24 urmărește structura demografică și tiparul ocupării forţei de muncă, precum și tiparul de consum al telespectatorilor români, oferind filme de aventură, acţiune, comedie sau familie în timpul zilelor de lucru, animaţii și filme pentru copii în dimineţile zilelor de weekend și în perioadele de sărbători, filme cu cast puternic și renume în zilele de weekend. În prime time sunt programate cele mai intense filme de acţiune, aventuri sau thriller, cele mai tari comedii, cele mai incitante drame psihologice sau de suspans. Noaptea se difuzează preponderent filme de acţiune, thriller sau horror, pentru amatorii de senzaţii tari.

Digi Film / Film Now colaborează cu cele mai puternice companii de distribuţie de film din întreaga lume, de la marile studiouri (Warner, Disney, NBC etc.) la companii independente din România sau din străinătate, pentru a asigura telespectatorilor săi acces la o selecţie pentru toate gusturile și exigenţele

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

UPC România introduce canalul de filme Epic Drama în grila de programe

Published

on

UPC România introduce pe 12 iunie în grila de programe canalul TV Epic Drama. Canalul de filme este disponibil pentru toți clienții UPC care beneficiază de pachetele digitale Play Familia sau Play Maxim.

Programele Epic Drama aduc în prim plan evenimente grandioase, personaje de excepţie şi drame, iar mai mult de jumătate din seriale sunt producţii noi, de după 2014. Noul canal TV va oferi acces 24 de ore pe zi la o varietate de seriale de genuri diferite: război, mister, politică, adaptări literare, acţiune, aventură sau istorie.

 „Ne dorim să le oferim clienților noștri cea mai bună experiență de divertisment investind în permanență în diversificarea conținutului TV. Extindem grila de programe UPC cu noul canal Epic Drama care oferă filme seriale în exclusivitate pe piața din România. În acest moment, avem un mix de canale TV care acoperă nevoile întregii familii și vom continua să lansăm titluri relevante pentru piața locală.” a declarat Bogdan Bucurei, Head of Customer Propositions & Content UPC CEE.

Abonații UPC îi vor putea urmări pe Jonathan Rhys Meyers, Henry Cavill, Maria Doyle Kennedy, Natalie Dormer sau Aidan Turner în cele mai noi producţii de televiziune difuzate de Epic Drama.

Premierele din această vară includ serialul premiat Tannbach, care spune povestea oraşului cu acelaşi nume, prins între comunism şi democraţie, în perioada care a urmat celui de-al Doilea Război Mondial şi până la construirea zidului Berlinului.

Dinastia Tudorilor, cu o distribuţie de excepţie, prezintă domnia unuia dintre cei mai cunoscuţi monarhi din istorie, Henric al VIII-lea, dar şi viaţa sa tumultoasă.

În iulie, publicul va putea urmări Noua Colecţie, o poveste despre succes şi preţul acestuia, într-o perioadă foarte importantă pentru istoria Franţei. Un imperiu al modei ia naştere în Paris, în anul 1947, chiar atunci când oraşul îşi revine după încercările războiului.

X Company urmăreşte poveştile a cinci tineri recruţi ce vor deveni agenţi în lumea periculoasă a spionajului şi operaţiunilor secrete din cel de-al Doilea Război Mondial.

Benjamin Groocock, VP Commercial Affairs al Viasat World, declară: “De la sfârşitul anului trecut, Epic Drama a devenit un canal must-have pentru operatorii care își doresc să aibă un avantaj major din punct de vedere al conţinutului în acest climat media din ce în ce mai provocator. Cu o grilă de conţinut aleasă cu grijă, Epic Drama este deja un succes pentru publicul din România, Polonia şi Ungaria şi aşteptăm cu nerăbdare să construim mai departe succesul acestul canal şi să îl oferim clienţilor UPC din toate aceste teritorii. Relaţia noastră îndelungată se va dezvolta odată cu lansarea Epic Drama, care se alătură celorlalte canale pe platformele UPC. Suntem încrezători că publicul va continua să se bucure de conţinutul de excepţie oferit, care se află la dispoziţia sa oricând.”

Epic Drama este disponibil în aplicația Horizon Go, astfel încât utilizatorii pot urmări oriunde și pe orice device conținutul preferat. De asemenea, cu funcția Replay de la Horizon pot viziona programele timp de 7 zile de la difuzare.

Epic Drama HD este disponibil la numărul 116 din EPG, iar Epic Drama SD la numărul 115, în pachetele Play Familia și Play Maxim.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending