HomeLIFE STYLEJustin Timberlake, cel mai sexy barbat din SUA

Justin Timberlake, cel mai sexy barbat din SUA

Numărul din martie al revistei “GQ” este dedicat bărbaţilor stilaţi din SUA. În fruntea lor, editorii l-au desemnat pe Justin Timberlake , motivând impactul pe care acesta l-a avut asupra modei masculine, curajul de a-şi asuma riscuri, precum şi etichetele sexy ale brandului personal, cum ar fi pălăriile, costumele în trei piese sau cravatele subţiri, scrie Associated Press .justin-timberlake

Justin aduce stilul înapoi, comentează şi “New York Daily News” : Costumele purtate cu tenişi, ţinuta pe care cântăreţul a promovat-o în concerte, acestea au devenit deja o practică de zi cu zi pentru moda masculină.

“Mi-am pus tenişii pentru că nu puteam să dansez cu pantofii”, explică însă starul, care adaugă că preferă un stil simplu şi inteligent.

“El e cel după care ne îmbrăcăm la un an după ce a adaptat deja un look nou”, scriu cei de la “GQ”. De altfel, cântăreţul şi-a lansat o linie de îmbrăcăminte acum câţiva ani, William Rast, cu blugi strâmţi, tricouri şi veste, “genul de haine pe care le-ar îmbrăca şi el”.

Vedeta povesteşte că a prins gustul pentru stil de la tatăl său vitreg, Paul Harless, un bancher care îşi pregătea costumul de seară pentru a doua zi şi mergea la muncă arătând ca Richard Gere în “American Gigolo”. “Mi-am zis că mă voi îmbrăca şi eu aşa! Era foarte cool!”, îşi aminteşte Timberlake pentru “GQ”.

El a declarat că, în ceea ce priveşte femeile, Kate Moss este simbolul modei: “Ar putea să îşi pună un butoi pe ea şi tot ar avea o atitudine interesantă”.
Printre bărbaţii stilaţi de pe lista “GQ” se mai numără cântăreţii Kanye West şi T.I., actorul Jason Schwartzman şi fotograful Alexi Lubomirski.


Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns