HomeMAGAZINEvenimenteKat DeLuna, la un pas de lesin, la Bucuresti! (galerie foto)

Kat DeLuna, la un pas de lesin, la Bucuresti! (galerie foto)

Cantareata americana cu origini dominicane si castigatoare a unui premiu Latin Billboard, Kat DeLuna, a venit in Romania pentru a sustine un concert incendiar, joi noapte, in Clubul Princess din Regie.

Sute de fani au asistat la show-ul incendiar, in cadrul caruia artista a interpretat cele mai cunoscute piese ale sale. A dansat, a adus fete frumoase din public pe scena si a facut un spectacol de zile mari. Totusi, la final, Kat DeLuna le-a dat mari emotii organizatorilor, pentru ca la cabine a acuzat o stare de rau, provocata probabil de efortul din timpul show-ului destul de solicitant pe care l-a pregatit.

Desi s-a crezut ca starea ei e mai grava, dupa cateva zeci de minute de pauza, cantareata si-a revenit si a facut o adevarata sedinta foto alaturi de cei mai infocati fani. Printre ei, s-a numarat si desingerul de bijuterii Adrian Haiduc, recent intors in tara din Statele Unite. Timisoreanul a impresionat-o pe Kat DeLuna cu colierul cu cruce pe care il purta, aceasta cerandu-i sa ii creeze un model identic. Pana atunci, desingerul i-a daruit cantareatei o capatana de usturoi, care sa o fereasca de „fantome si spirite rele”, in noaptea Sf. Andrei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns