HomeTELEVIZIUNEKate del Castillo luptă pentru o lume mai bună

Kate del Castillo luptă pentru o lume mai bună

Protagonista telenovelei “Regina Sudului”, difuzata de vineri pana duminica, la ora 20.30, ACASA, Kate del Castillo, s-a alaturat unei campanii umanitare ce pledeaza impotriva abuzului de persoane din Mexic.

Actrita este ambasadoarea campaniei care are la baza documentarul “Sclavii invizibili”, ce relateaza patru povesti ale unor persoane care au fost abuzate fizic. Kate a apelat la autoritati pentru ca acest proiect sa fie promovat in scoli si locuri publice: “Difuzarea documentarului ne va ajuta foarte mult in descoperirea problemelor de acest fel de pretutindeni. Trebuie sa sprijinim caminele de copii din Mexic si am incredere ca treptat, vom face o lume mai buna”, declara Kate.

De asemenea, actrita si-a exprimat convingerea cu privire la campania umanitara impotriva abuzului de persoane: “Desi nu sunt multe surse de informatie pe aceasta tema, trebuie sa fim constienti ca aceste lucruri se pot intampla in orice parte a lumii si in orice circumstante.”

Telespectatorii o pot urmari pe Kate del Castillo in telenovela “Regina Sudului”, de vineri pana duminica, de la ora 20.30, ACASA.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns