HomeTELEVIZIUNESerialeKOSEM – Serialul istoric care a inregistrat audiente record la KANAL D revine cu sezonul 2!

KOSEM – Serialul istoric care a inregistrat audiente record la KANAL D revine cu sezonul 2!

Actrita care o va interpreta pe sultana Kosem este Nurgul Yesilcay, aceeasi care a cucerit publicul cu rolul principal din „Furtuna pe Bosfor”

 

Kanal D va difuza, in curand, cel de-al doilea sezon al serialului „Kosem”,  productia care recreeaza magnific Turcia Otomana. Sultana Kosem, personajul central al povestii, a fost una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului. Daca in primul sezon, rolul lui Kosem a fost interpretat de tanara actrita cu origini romanesti Anastasia Tsilimpiou, acum rolul ii revine superbei Nurgul Yesilcay, actrita care deja a cucerit publicul din Romania cu rolul principal feminin din „Furtuna pe Bosfor”.

 

O regasim pe sultana Kosem femeie in toata puterea cuvantului, in mijlocul tradarilor, comploturilor si mortilor suspecte. Povestile intense de dragoste, infidelitatile si „comuniunile” pur strategice transforma haremul si intregul Palat intr-un nesfarsit camp de lupta. Kosem face totul pentru a-si pastra influenta intacta si a-si impune vointa pe scena politica.

 

Reamintim ca serialul „Kosem” este realizat de aceeasi echipa de producatori care au oferit publicului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, cele doua productii facand parte din seria purtand numele „Secolul Magnific”. Decoruri fabuloase care ne intorc in timp, in secolul al XVII-lea otoman, costume care ne duc gandul la realizarile minutioase si bogate din „Sueyman Magnificul”, un scenariu alert si actori remarcabili, acestea sunt ingredientele unui nou sezon „Kosem”, care va tine publicul cu sufletul la gura, in curand, la Kanal D.

 

 

Foto Credit: KANAL D

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

Latest comment
  • Cred ca Timur Savici a facut o treaba buna cu punerea pe tapet a istoriei imperiului otoman cu serialele de mare succes Suleyman Magnificul si Kosem ! Am urmarit serialele si cred ca sunt o reusita cinematografica ! FELICITARI !

Lasă un răspuns