HomeLIFE STYLELa 'Divertis- Land oj Jokes', politicienii joacă in filme…

La 'Divertis- Land oj Jokes', politicienii joacă in filme…

Daca e duminica, e Divertis la Pro Tv! Pe 25 octombrie, de la 20.45, in cele doua ore de program Divertis, Pro Tv da din nou startul glumelor si bunei dispozitii. „Divertis – Land of Jokes” deschide seara comediei cu o intrare in scena de zile mari a lui Ion Iliescu (Cristian Gretcu), urmata de o vizita pe care cei din fata micilor ecrane nu o vor uita prea curand: corul vanatorilor (Silviu Petcu, Bogdan Cotlet si Cosmin Selesi) iau cu asalt studioul Divertis Land News.

Telespectatorii Pro Tv sunt apoi invitati sa ii cunoasca pe Maverick Geoana (Bogdan Cotlet) si Heart (Dalma Kovacs) care vor filma la Neurovision, in prezenta lui DJ Dilly (Ana Maria Mirica), un videoclip. Din Tara glumelor nu va lipsi insa nici filmul de duminica seara, o parodie dupa celebrul “Titanic”, cu Emil Boc (Cosmin Selesi), Traian Basescu (Marius Aciu) si Elena Udrea (Ela Prodan) in rolurile principale.

Distractia continua apoi, de la 21.45, la “Serviciul Roman de Comedie”, care o va intampina duminica seara pe Adina Buzatu. Cunoscutul designer va sta de vorba cu agentii Toni Grecu si Jojo si va tine piept glumelor si poantelor din Casa PROporului. Adina Buzatu va avea parte si de o prezentare de moda unica, cum numai la ”Serviciul Roman de Comedie” se poate intampla, cu politicieni in ipostaza de manechini.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns