HomeTELEVIZIUNESerialeLa inceput de an, PRIMA TV va difuza un nou serial: „Elisa di Rivombrosa”

La inceput de an, PRIMA TV va difuza un nou serial: „Elisa di Rivombrosa”

În această iarnă Prima TV spune povestea impresionantă a unei iubiri fără egal într-un nou serial italian: Elisa di Rivombrosa. Din 1 ianuarie, de la ora 17.00, de luni până vineri, telespectatorii vor vedea o poveste de iubire interzisă, în care intrigile și prejudecățile vremii sunt cele care fac imposibilă dragostea între doi tineri.  

Frumoasa Elisa Scalzi, damă de companie a contesei Ristori, se îndrăgostește de fiul acesteia, Fabrizio. Din păcate, diferența mare de rang și de avere face imposibilă căsătoria celor doi. Intrigile familiei îi vor pune la încercare pe Elisa și Fabrizio, care vor trece prin nenumărate aventuri până să-și găsească fericirea.

 

Elisa este o fată născută într-o familie săracă dar care are o noblețe interioară și o frumusețe care încălzește inima contelui Fabrizio Ristori. Dupa moartea tatălui ei, un legător de cărți, este luată la castel ca ajutor personal de către contesa Agnese, mama lui Fabrizio. Viața ei se schimbă complet când se îndrăgostește de Fabrizio, fiul contesei, despărțiți fiind de condiția socială. Elisa trebuie să înfrunte aversiunea clasei nobile care vrea să împiedice relația sa cu contele Ristori și va trece peste invidia celorlalți servitori și aroganța familiilor nobile pentru a salva însăși viața regelui.

 

Fabrizio este un tânăr conte, soldat in armata franceză, fiul celei mai vechi familii din regatul Sardinia și aliat al regelui. El se intoarce acasă la aflarea veștii că mama sa e grav bolnavă. Fabrizio Ristori plecase din Rivombrosa cu 10 ani în urmă, după o dezamăgire amoroasă, fiind părăsit de cea care trebuia să îi devină soție, marchiza Lucrezia, care s-a căsătorit cu un om mai puternic și mai bogat. Acum se îndrăgostește de Elisa dar nu își poate trăi dragostea din cauza diferențelor sociale dintre ei. Fabrizio acționează cum îi dictează inima și conștiința iar integritatea lui ca și om, soldat și om de stat se va vedea când va înfrunta corupția nobilimii și cea a conspiratorilor împotriva coroanei. Mai mult, Fabrizio intră în posesia unei liste de conspiratori împotriva Regelui pe care trebuie să o predea suveranului.
Prima TV aduce pe micile ecrane acest serial italian cu un succes răsunător în țara natală și nu numai, un serial de epocă ce respectă cu fidelitate atmosfera anilor 1700 și care surprinde prin eleganță, decoruri, scenografie, costume și personaje bine definite. Din 1 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 17.00, telespectatorii nu trebuie să rateze o iubire de poveste care sfidează convențiile și moartea în sine.

Foto Credit: PRIMA TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail!</p>

No comments

Lasă un răspuns