HomeMAGAZINEvenimenteLa Polus Cluj, TU îţi alegi cadoul de Crăciun

La Polus Cluj, TU îţi alegi cadoul de Crăciun

Polus Center Cluj le-a pregătit clienţilor săi multe surprize pe final de an. Cumpărăturile de minim 100 de lei, în perioada 12 noiembrie – 22 decembrie, din orice magazin a centrului comercial, aduc tuturor clienţilor şansa de a câştiga unul din cele două mari premii puse la bătaie – o frumoasă maşină Mini One, şi o bestie de BMW seria 3, model 318d. În plus, sute de premii instant pot fi câştigate prin răzuirea porţiunii speciale a taloanelor de participare.
Ca în fiecare an, Polus Center Cluj a pregătit în pragul sărbătorilor de iarnă, multe surprize pentru clienţii săi. Anul acesta, de Crăciun, Polus Center pune la bătaie două cadouri pe patru roţi – o frumoasă maşină Mini One, şi o bestie de BMW seria 3, model 318d.
“Pentru a intra în cursa celor două mari premii oferite în cadrul loteriei “La Polus, TU îţi alegi cadoul de Crăciun”, clienţii Polus Center nu trebuie decât să facă cumpărături de minim 100 de lei din orice magazin din incinta complexului comercial în perioada 12 noiembrie 2012, ora 08:00 AM – 22 decembrie 2012, ora 10:00 PM. Mai mult, fiecare talon de participare la această loterie, conţine şi o secţiune răzuibilă care oferă participanţilor şansa de a câştiga pe loc unul din sutele de premii instant oferite de către partenerii centrului comercial.” – a declarat Răzvan Alistar, PR Officer-Polus Center.
Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor celor două mari premii va avea loc în data de 23 decembrie, ora 12.00 PM, în Piaţeta Matei Corvin din incinta Polus Center, lângă Biroul de Informaţii.
Partenerii din cadrul loteriei “La Polus, TU îţi alegi cadoul de Crăciun” sunt: Happy Park, Gatta, Dockyard, Bargello, Jolidon, Yellow Store, Benvenuti, Nissa, Monesse, Savannah Drinks, Pietra, Takko, Optiplaza, Boudoir, Kingart, Yves Rocher, Dinoland, New Look, Decathlon, Contessa, Hervis, Millefiori, London Tailors, Vodafone, Pet mag, Roma Jewelry & Accessories, Torry, Croitoria Stil, Queensy, Lee Cooper, Andu, Cavaliere, Tom Tailor, Kenvelo, Pada Murre, Deichmann.
Regulamentul loteriei publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns