HomeMAGAZINEvenimenteLacul Lebedelor pe gheata in interpretarea The Imperial Ice Stars, in premiera la Constanta pe 6 februarie!

Lacul Lebedelor pe gheata in interpretarea The Imperial Ice Stars, in premiera la Constanta pe 6 februarie!

Daca iarna trecuta constantenii au putut admira sculpturile feerice creionate de frigul glacial in apele marii, iarna aceasta, pe 6 februarie 2013, vor putea admira pentru prima oara Lacul Lebedelor pe gheata la Casa de Cultura a Sindicatelor, unde 83 de dansatori ai baletului The Imperial Ice Stars vor povesti publicului frumoasa poveste a printesei ruse transformata de un vrajitor rau in lebada.

Celebrii patinatori sunt la prima vizita in tara noastra, unde vor sustinute doua spectacole: pe 2 februarie la Bucuresti si pe 6 februarie la Constanta.

Daca in trecut fascinanta poveste din Lacul Lebedelor era redata de balerini, in ultimii ani compania The Imperial Ice Stars a reusit sa stranga cei mai mari patinatori ai lumii si sa transforme o veche legenda ruseasca intr-o poveste contemporana, prin coregrafie, costume si jocuri de lumini incredibile.

Cei 83 de patinatori au castigat de-a lungul timpului peste 250 de medalii. Dintre acestia fac parte Evgeni Platov, dublu campion olimpic si de patru ori campion mondial, Alexei Nemov, de patru ori campion olimpic la gimnastica si perechea Albena Denkova si Maxim Staviski, campioni mondiali pentru mai multi ani la patinaj.

Pe langa muzica ce transpune publicul intr-un taram de vis, salturile si acrobatiile marilor campioni il tin cu rasuflarea taiata pana ce ultimul acord se pierde lin sub faldurile grele ale cortinei ce anunta finalul fascinantei povesti.

Pentru spectacolul de la Constanta preturile biletelor sunt urmatoarele:

250 lei: categoria VIP

200 lei: categoria 1

150 lei: categoria 2

Pentru toti cei care doresc sa vada o poveste clasica interpretata intr-o maniera originala de marii campioni ai lumii pe gheata, biletele se pun in vanzare de azi 14 noiembrie in urmatoarele locatii: Casa de Cultura a Sindicatelor, Magazinele Flanco (Real: sos Mangaliei, nr 195 A, Maritimo: bd Aurel Vlaicu nr 220, Tomis, bd Tomis, nr 391), Magazinele Diverta (Park, bd Alexandru Lapusneanu, nr 116 C / Maritimo, bd Aurel Vlaicu, nr 220 / Tomis, bd Tomis, nr 391), Domo, Germanos, Vodafone si Orange, Oficiile Postei Romane. Online, acestea se pot achizitiona de pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro.

http://www.youtube.com/watch?v=6SfjDkbaqnM&feature=plcp

~~Spectacolul „Lacul Lebedelor pe gheata – The Imperial Ice Stars” va avea loc pe 6 Februarie 2013 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns