HomeALL MEDIALady Gaga a plecat din Bucuresti, dar inainte a vizitat parcul Herastrau!

Lady Gaga a plecat din Bucuresti, dar inainte a vizitat parcul Herastrau!

Controversata artista americana care a concertat joi seara la Bucuresti a parasit hotelul in care a fost cazata vineri dupa amiaza, iar in drum spre Aeroportul Otopeni s-a oprit in parcul Herastrau.

Îmbrăcată în negru, cu pălărie şi ochelari rotunzi, retro, artista a ieşit din hotel oprindu-se pentru câteva momente în mijlocul admiratorilor pentru a acorda autografe. Însoţită de gărzile de corp, artista s-a urcat ulterior într-un automobil de lux, cu care cel mai probabil se îndreaptă spre aeroportul Otopeni. Aceasta urmează să părăsească România, pentru a merge la Viena, unde va susţine, sâmbătă, următorul ei concert din cadrul turneului „The Born This Way Ball”, scrie Mediafax.

Lady Gaga a fost însoţită de gărzile ei de corp pentru o scurtă şi neaşteptată vizită în parcul bucureştean. Însoţită de căţelul ei, Fozzie, ea s-a aşezat pe o buturugă şi a privit pentru câteva minute lacul.

Sub privirile uimite ale bucureştenilor aflaţi în acele momente în acest parc, Lady Gaga s-a plimbat dezinvolt pe o alee, mâncând popcorn .

Întrebată de jurnalişti cum s-a simţit în România, Lady Gaga a spus: „Am petrecut clipe minunate. Fanii au fost minunaţi”. Ea a mai spus că se bucură de această zi frumoasă şi le-a urat tuturor „o zi minunată”. De asemenea, întrebată dacă intenţionează să se întoarcă în România, Lady Gaga a răspuns iniţial „sigur că da”, iar ulterior a dat de înţeles că ar putea reveni anul viitor. Mai apoi, artista s-a urcat în aceeaşi maşină de lux cu care a ajuns la Parcul Herăstrău şi se îndreaptă, cel mai probabil, spre aeroportul Otopeni.

Sursa si foto: Mediafaax

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns