HomeALL MEDIALady GaGa, data in judecata de fostul ei iubit

Lady GaGa, data in judecata de fostul ei iubit

Producatorul Rob Fusari, fostul iubit al lui Lady GaGa, a dat-o in judecata pe excentrica solista, motivand ca l-a respins desi a ajutat-o sa devina celebra.

Fusari sustine ca el i-a creat vedetei pop numele de scena, din intamplare, fiind inspirat de melodia celor de Queen, „Radio GaGa”.

Producatorul spune ca el si Stefani Germanotta alias Lady GaGa au trait o scurta poveste de dragoste cand artista s-a prezentat la studioul lui pentru a-si cizela stilul muzical, astfel incat sa aiba „priza” la public.

Astfel, cei doi au semnat un contract in urma caruia Fusari primea 20% din castigurile cantaretei.

Relatia lor a inceput sa se raceasca in momentul in care GaGa a semnat primul contract important din cariera ei , cu casa de discuri Def Jam, pe care apoi l-a pierdut.

Fusari a declarat ca a decis sa incheie relatia cu GaGa, care devenise tot mai infatuata, dar sa nu renunte la colaborarea muzicala cu ea.

In 2007, insa, Lady GaGa a semnat un alt contract, de data aceasta cu casa de discuri Interscope , si „a uitat” complet de Fusari, caruia nu ii mai raspundea nici la telefon.

Producatorul a dat-o acum in judecata pe artista, pentru aproximativ 35 de milioane de dolari, si sustine ca a scris patru piese de pe albumul ei de debut, „The Fame”, intre care „Paparazzi”, si ca nu a primit niciun ban. El admite totusi ca a incasat circa 600.000 de dolari de la GaGa, pe parcursul colaborarii lor.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns