HomeALL MEDIALady Gaga intentioneaza sa devina preot

Lady Gaga intentioneaza sa devina preot

Lady Gaga se pregateste sa socheze din nou! In curand, mirii si miresele vor avea sansa sa fie casatoriti chiar de artistul lor preferat: megastarul vrea sa devina preot, si asta in numele egalitatii.

Este bine cunoscut faptul ca interpreta hiturilor „Poker face” si „Alejandro” activeaza pentru drepturile LGBT (comunitatea persoanelor gay, lesbiene, bisexuale si transgen) prin petitia impotriva „Don’t ask, don’t tell”, politica homosexualilor aflati in servicul militar si totodata ducand lupte patimase pentru parteneriate intre persoane de acelasi sex.

Dar acum ca New York a legalizat casatoria intre persoanele gay, excentrica solista merge si mai departe, dorindu-si sa devina preot hirotonit pentru a putea oficializa chiar ea aceste casatorii.

„Instructorul meu de yoga, Trisha, o lesbiana, a trait cu partenera ei ani de zile, iar acum au o fetita frumoasa. Ele au fost cele care mi-au cerut sa le casatoresc, asa ca da, am de gand s-o fac. Au asteptat foarte mult timp pentru a-si putea legitima iubirea.”, a declarat cantareata pop pentru Daily Mirror.

Este foarte probabil ca ea sa fie hirotonita la Universal life Church, care acorda hirotonosirea in cateva zile deoarece crede ca toti oamenii au dreptul sa fie preoti. Ce se va intampla insa cand rochia miresei va fi complet eclipsata de tinuta preotului?

Potrivit revistei „Heat”, Gaga a urmat deja un curs online si se afla in plin proces de completare a actelor care o vor transforma intr-un preot calificat.

 

Foto Credit: e-wow.ro

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

codrina.purice@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns