HomeMAGAZINEvenimenteLady Gaga, invitată specială la Liberty Parade 2012!

Lady Gaga, invitată specială la Liberty Parade 2012!

Radio 21, Official Summer Radio, a organizat LIBERTY PARADE 2012, eveniment ce a sărbătorit sâmbătă, 28 iulie, al unsprezecelea an de distracţie fără limite. Peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 12 ore. Peste 140.000 de mâini au rămas ridicate în aer până la răsăritul soarelui. 

 

Radio 21 le-a oferit zecilor de mii de petrecăreţi prezenţi pe Liberty Parade Arena un moment special: un mix de cinci minute în care s-au auzit cele mai bune piese semnate Lady Gaga! Diva momentului nu putea lipsi de la Liberty Parade 2012, cel mai mare şi gaga eveniment din istoria radioului, pentru că Radio 21, Official Summer Radio, aduce o surpriză ascultătorilor.

Fanii Radio 21 o pot vedea în avanpremieră pe Lady Gaga, înaintea tuturor europenilor, într-o călătorie VIP alături de alţi ascultători gaga la primul concert din Europa al artistei, care are loc pe 14 august, în Sofia, Bulgaria! Ascultătorii Radio 21 au şansa să fie printre primii români care văd LIVE super show-ul pe care Lady Gaga l-a pregătit în turneul  „The Born This Way Tour”. Costume excentrice, decoruri senzaţionale, dansuri uluitoare, toate se regăsesc în spectacolul pe care DIVA îl va susţine pe 14 august.

Ascultătorii pleacă în Bulgaria într-o gaşcă uriaşă alături de Matinalii 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco şi Orlando, într-un VIP Party Bus, în care Orlando este responsabil cu bună dispoziţie şi cu show-ul. Norocoşii au parte de tratament VIP la concertul care deschide turneul european „Born This Way Ball”: transportul, cazarea, accesul la concert în zona Gazon A şi micul dejun sunt asigurate.

Pentru a se înscrie în concurs, un ascultător trebuie să trimită SMS la numărul 1721 (număr cu tarif normal) cu textul „Ascult Radio 21” sau se înscrie în formularul special creat  pe www.radio21.ro. Atunci când este sunat, ascultătorul trebuie să răspundă cu „Ascult Radio 21” şi câştigă automat o compilaţie cu toate hiturile verii, „Super Vara lui 21”.

Dacă răspunde cu „Ascult Radio 21” şi ştie şi piesa „gaga” a orei, aceasta fiind difuzată la începutul orei respective de emisie, câştigă un pachet VIP pentru el si incă o persoană, pachet ce conţine două bilete la concertul Lady Gaga de la Sofia de pe 14 august, transport dus-întors până la locaţie şi cazare în cameră dublă cu mic dejun. Momentul Gaga de la Liberty Parade se poate asculta accesând link-ul de mai jos: http://www.youtube.com/watch?v=VJyoch3v6GA.

Pe scena Liberty Parade au urcat rând pe rând cei mai buni Dji români – DJ Christian Green, DJ Allen & DJ Cristian Kruger, Radio Killer, Adrian Eftimie, Liviu Hodor, DJ Andi, Vali Bărbulescu, DJ Optick, Vika Jigulina şi Raoul Russu – alături de invitaţii speciali Roger Sanchez şi Baggi Begovic. Evenimentul Liberty Parade 2012 a fost transmis live pe RADIO 21 și MUSIC CHANNEL.

După 16 ore de seturi de excepţie, întâmpinate cu sufletele deschise de un public vibrant şi energic, într-o atmosferă incredibilă, Liberty Parade a demonstrat, în al 11-lea an de existenţă că reprezintă cu adevărat un standard de performanţă muzicală în zona electro, ce va fi greu de depăşit. “Mulţumesc Liberty Parade! Mulţumesc România! Aţi fost senzaţionali!”, acestea au fost cuvintele lui Roger Sanchez, invitatul  special al Liberty Parade 2012.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns