HomeALL MEDIALady Gaga rivalizeaza cu Victoria Beckham la capitolul pantofi!

Lady Gaga rivalizeaza cu Victoria Beckham la capitolul pantofi!

Locul tocurilor imense e cu siguranta in garderoba divelor Lady Gaga si Victoria Beckham. Daca unei femei normale ii e imposibil sa mearga pe asa ceva, cele doua vedete se descurca indiferent de modelul incaltamintei.

In ceea ce o priveste pe Lady Gaga, outfit-urile ei nu mai socheaza pe nimeni. Ba dimpotriva, ar trebui sa se imbrace perfect normal pentru ca intregii lumi sa i se para ciudat. Cantareata si-a facut deja un obicei din a iesi atat pe scena, cat si pe strada imbracata doar in lenjerie intima.

La fel s-a intamplat si acum doua zile, cand Lady Gaga a fost pozata in Stockholm. Bikini transparenti si dresul din plasa nu au reusit insa sa atraga atentia la fel de mult ca pantofii pe care cantareata ii purta. La prima vedere, pare imposibil sa stai pe acele platforme, daramite sa mai si faci cativa pasi.

Printre persoanele care o inteleg perfect pe Lady Gaga se numara si Victoria Beckham. Fana a tocurilor enorme si a pantofilor ciudati, fosta Posh Spice s-a afisat anul trecut intr-o pereche de cizme in genul pantofilor purtati de Lady Gaga. Victoria a reusit sa atraga atunci privirile tuturor, in incaltamintea Antonio Berardi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns