HomeLIFE STYLELady Gaga- Star, revelatie, obsesie placuta

Lady Gaga- Star, revelatie, obsesie placuta

Lady Gaga sau Stefani Germanotta este unica  , talenta si a venit ca o revelatie in industria muzicala. A invatat sa cante dupa ureche la pian la 4 ani, la 14 ani canta in cluburi, iar la 17 a inceput sa joace si in filme. Acum este o artista completa care pe zi ce trece se face mai faimoasa. E un Star !

Stefani a inceput sa cutreiere orasul, cantand in mai multe cluburi din Lower East Side. Fiind inconjurata de o multime de cantareti care compuneau si interpretau acelasi stil muzical, aceasta a decis ca e vremea sa faca ceva nou si provocator pe scena underground: muzica pop.

In 2006 a inceput sa colaboreze cu producatorul Rob Fusari, alaturi de care a compus unele dintre primele sale piese ca „Beautiful Dirty Rich”, „Dirty Ice Cream” si „Disco Heaven”. Atunci cand lucra la piesa „Again, Again” impreuna cu Fusari i-a venit ideea numelui Lady GaGa (o referinta la piesa „Radio GaGa a celor de la Queen”).

El mereu vorbea despre artista ca fiind „atat de teatrala si dramatica, atat de asemanatoare cu Freddie Mercury, atat de Radio GaGa”, incat incet, incet aceasta a adoptat numele GaGa la care ulterior a adaugat apelativul Lady pentru a da o nota si mai feminina noului nume.

Lady GaGa a semnat un contract initial cu Def Jam cand avea 19 ani, dar acestia au renuntat la serviciile sale dupa doar 3 luni. La inceputul lui 2007, acesteia i s-a oferit un nou contract la Interscope, Stefani fiind angajata in calitate de compozitor, urmand sa colaboreze cu Akon.

In timp ce lucra la demo-uri ale artistilor semnati la Konvict Muzik, Akon o chema pe Lady GaGa sa-i inregistreze vocea. Descoperind talentul extraordinar al acesteia, Akon i-a oferit un contract in parteneriat cu Kon Live. In aceasta perioada, Lady GaGa si-a unit fortele cu Lady Starlight, un DJ din Lower East Side, aceasta ajutand-o pe GaGa sa isi creeze imaginea de trend-setter si fashion icon.

Muzia ei a ajuns sa fie un drog…. sa ne patrunda , o obsesie placuta !

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns