HomeMAGAZINEvenimenteLala Band a cantat pentru fanii din Targu Mures, Baia Mare si Satu Mare

Lala Band a cantat pentru fanii din Targu Mures, Baia Mare si Satu Mare

Fanii din Targu Mures, Baia Mare si Satu Mare au avut ocazia sa isi vada idolii live, in cadrul a trei show-uri de exceptie, sustinute zilele trecute. LaLa Band, trupa vedeta a serialului Pariu cu Viata, a incantat toti adolescentii prezenti la aceste super evenimente, fiind rasplatiti cu flori, cadouri si sute de biletele cu mesaje.

Seara de duminica a fost dedicata targumuresenilor. LaLa Band a cantat la Palatul Culturii, una din cele mai reprezentative cladiri ale localitatii, construita in urma cu mai bine de un secol. Publicul i-a primit cu bratele deschise pe tinerii artisti si, pe tot parcursul concertului, au aruncat pe scena biletele cu mesaje pentru favoritii lor. La sfarsit, LaLa Band a plecat spre hotel cu un sac plin cu mesaje de la fani!

Criss si Vlad au continua seria surprizelor, inceputa la primul concert din cadrul LaLa Love Tour. Cei doi indragostiti au pregatit unul pentru celalalt cate o pernuta in forma de inimioara, pe care sa si-o dea cadou pe scena. Nu mica le-a fost supriza cand, la momentul respectiv, Criss si Vlad au constatat, spre amuzamentul lor si al fanilor, ca desi imprimasera in mare secret pozele de pe pernute, ambii alesesera aceeasi fotografie cu ei!

Luni a venit randul fanilor din Baia Mare sa isi cunoasca preferatii. Sala Sporturilor a fost arhiplina, iar LaLa Band a cantat si a dansat timp de peste doua ore. In plus, seara a fost una speciala pentru Criss si Vlad, care au implinit 11 luni de cand sunt impreuna, adolescenta primind de la iubitul ei un superb buchet de 11 trandafiri rosii, dar si o rama foto cu poza lui. Criss i-a daruit, la randul ei, o rama cu o poza de la prima lor intalnire.

Marti seara, LaLa Band a sustinut un show incendiar in Satu Mare si a ridicat toti fanii in picioare! Pe melodiile “Impossible”, cantata de Alina, si “Sorry seems to be the hardest word”, interpretata de Dorian, publicul a strigat incontinuu “Iarta-l!”, referindu-se la situatia tensionata dintre Ioana si Andrei din serialul “Pariu cu viata”. Imediat dupa aceea, Dorian i-a daruit Alinei un trandafir, apoi s-au sarutat, spre incantarea fanilor din sala.

Un alt moment impresionant din cadrul concertului a fost dansul contemporan al Anei si al lui Gabi, coregrafie realizata pe piesa “Broken arrow”, interpretata de Sore.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns