HomeLIFE STYLELaLa Band a lansat in premiera piesa “Dance Dance Dance” la ProFM

LaLa Band a lansat in premiera piesa “Dance Dance Dance” la ProFM

Dj-ul ProFM, Marius Onuc a oferit miercuri o surpriza fanilor LaLa Band, invitandu-i in studio pe Alina Eremia, Cristina Ciobanasu, Vlad Gherman si Liviu Teodorescu.

Acestia au venit cu multe surprize si informatii noi, dar si cu lansarea in premiera a noului single “Dance Dance Dance”, o piesa fresh care va fi inclusa si in cel de-al treilea sezon al serialului “Pariu cu viata” ce va incepe din 17 septembrie, la ProTV si pe Voyo, in fiecare zi de luni, de la ora 20:30. 

Vlad si Cristina i-au povestit lui Marius ca vineri,7 septembrie, la Happy Hour vor lansa in premiera videoclipul piesei, pentru care au filmat 12 ore in Piata Unirii, in 4 locatii diferite, inclusiv pe acoperisul unui bloc si au dansat de 100 de ori in ziua respectiva.

Fanii serialului si ai trupei LaLa Band au aflat tot de la ProFM miercuri seara unde ii pot vedea in carne si oase pe idolii lor, care au promis ca vor ajunge in toata tara, in primul turneu national al trupei.

Deocamadata va putem anunta ca vom veni in Resita, Timisoara, Cluj, Deva, Sibiu, Sighisoara, Galati, Piatra Neamt”, au dezvaluit Alina, Cristina, Vlad si Liviu.

Cei care sint curiosi sa vada ce noutati au pregatit LaLa Band in noul lor videoclip nu trebuie sa rateze marela premiera de la Happy Hour, de vineri.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns