HomeMAGAZINEvenimenteLaLa Brasov si LaLa Ploiesti sunt noile nume ale celor doua orase, in acest week-end!

LaLa Brasov si LaLa Ploiesti sunt noile nume ale celor doua orase, in acest week-end!

In acest week-end, fenomenul LaLa Band va zgudui doua noi orase din tara! Trupa-vedeta a serialului „Pariu cu viata” ajunge sambata 27 octombrie, la Brasov iar duminica, 28 octombrie la Ploiesti, unde va sustine doua concerte incendiare!

Show-ul LaLa Band care au isterizat, pana acum, zeci de mii de fani din peste zece orase, reprezinta de fiecare data o desfasurare de forte majora, fiind produsul a numeroase ore de repetitii si munca asidua.

LaLa Band, unul dintre cele mai puternice fenomene media din ultimii ani, are in spate, asa cum era firesc, o echipa numeroasa de profesionisti ce reusesc sa faca din concertele acestor tineri talentati, adevarate show-uri de neuitat.

Sesiunile de autografe vor avea loc inaintea concertelor, avand acces la acestea doar cumparatorii biletelor VIP. Dupa aceste intalniri cu fanii, LaLa Band va urca pe scena Patinoarului Olimpic din Brasov, la orele 19:00, iar a doua zi de la aceeasi ora, ploiestenii isi vor putea vedea idolii pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns