HomeTELEVIZIUNESportLance Armstrong, cel mai detestat sportiv de către americani

Lance Armstrong, cel mai detestat sportiv de către americani

Lance Armstrong este sportivul cel mai detestat de americani, la egalitate cu un jucător de fotbal american universitar, scrie miercuri revista Forbes pe site-ul său. Fostul ciclist american, care a recunoscut recent că s-a dopat pentru a câştiga 7 Tururi ale Franţei, de care a fost deposedat în octombrie, are o cotă de popularitate de 15 la sută în public, potrivit unei anchete de opinie.

Potrivit Forbes, Armstrong a reuşit să menţină o imagine decentă în SUA în ultimele luni, în pofida pierderii titlurilor şi suspendării pe viaţă pentru dopaj în urma anchetei a Agenţiei americane antidopaj (Usada), dar mărturisirile sale televizate, din ianuarie, în faţa camerei emisiunii realizate de Oprah Winfrey, i-au adus deservicii, întrucât nu a apărut sincer pentru public. „Interviul cu Oprah l-a deservit, a apărut arogant, plin de el şi fără scrupule”, a arătat Stephen Master, unul dintre responsabilii societăţii Nielsen, care a efectuat sondajul, citat de Forbes.
Doar Manti Te’o este la fel de impopular ca Armstrong în acest moment în SUA printre sportivi. El este unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului în fotbalul american universitar, care a fost eroul unei poveşti abracadabrante: a fost amăgit timp de mai multe luni de o „prietenă” întâlnită pe internet, pretins decedată în octombrie, la o săptămână după moartea (reală) a bunicii sale, iar în acest timp obţinea numai succcese pe teren.
Telenovela lui de pe net a bulversat America. Era vorba de fapt de o glumă făcută de un tânăr, care s-a prelungit până ce presa a descoperit în ianuarie toată înscenarea.

AGERPRES.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns