HomeALL MEDIALansare curs – Electronist aparate și echipamente pentru radio și TV

Lansare curs – Electronist aparate și echipamente pentru radio și TV

Universitatea POLITEHNICA din București în parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL anunță desfasurarea, in perioada 27.08.2012 – 19.02.2013, a cursului de formare profesionala  pentru meseria de Electronist aparate și echipamente pentru radio și TV, cod COR 7242.2.2, nivel 2.

Cursul  pentru meseria de Electronist aparate și echipamente pentru radio și TV este parte integranta a proiectului “Calificarea angajaților din industrie și servicii – un pas înainte pentru rezolvarea crizei economice”.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, este implementat de Universitatea Politehnica din Bucuresti în parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL si a demarat in iunie 2011, avand ca obiectiv general dezvoltarea și implementarea a 6 programe de formare profesională continuă pentru 168 de angajați.

28 de angajati din domeniul industriei si serviciilor, regiunea Bucuresti- Ilfov, au oportunitatea de a se califica/recalifica, prin programul de formare profesionala pentru meseria de Electronist aparate și echipamente pentru radio și TV.

 

Universitatea POLITEHNICA din București a devenit furnizor de formare profesională pentru calificarea de Electronist aparate și echipamente pentru radio și TV, în baza Autorizației: seria B nr. 0005020, eliberată în data de 29.12.2011.

Partea teoretică se va desfășura în următoarele locații:

A)   Universitatea Politehnica din Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 313, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Sala Orange corp FETTI.

B)    Societatea Românǎ de Televiziune, Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti.

 

Partea practică se va desfășura în următoarele locații:

A)   Universitatea Politehnica din Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 313, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Sala A306, corp FETTI.

B)   Universitatea Politehnica din Bucuresti, Splaiul Independentei nr.313, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, B204, corp FETTI.

C)   Societatea Românǎ de Televiziune, Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti.

 

 

Informatii si detalii suplimentare despre proiect, pot fi obtinute de la:

Persoana de contact:

Mirela Poenaru, tel. 0736.383.461

e-mail: office@calificareafacediferenta.ro

Pagina de web : http://www.calificareafacediferenta.ro/

 

 

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns