HomeMAGAZINEvenimenteLANSARE DE CARTE | “Trei poduri peste lume” de ASR Principele Radu al României, lansare de carte în Cluj-Napoca

LANSARE DE CARTE | “Trei poduri peste lume” de ASR Principele Radu al României, lansare de carte în Cluj-Napoca

Curtea Veche Publishing vă invită miercuri, 30 octombrie, începând cu ora 17.00, la evenimentul de lansare a volumului “Trei poduri peste lume.

Consemnări între anii 1982 și 2003” de ASR Principele Radu al României. Evenimentul va fi găzduit de Casino – Centrul de Cultură Urbană Cluj și va avea loc în prezența Altețelor Lor Regale Principelui Nicolae şi Principelui Radu ai României.

Lansarea din Cluj-Napoca continuă turneul de promovare a volumului în țară, fiind precedată de evenimente similare notabile în Buzău, Alba Iulia, Timişoara, Arad și București.

“Trei poduri peste lume. Consemnări între anii 1982 şi 2003” a Principelui Radu al României este un jurnal „pe sărite“ în care aventura spirituală a actorului care duce texte româneşti şi străine pe meridianele (şi scenele) lumii se împleteşte cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a României.

Misiunea sa, aceea de a purta numele şi spiritualitatea românească în lume, de a fi mesager al ţării pentru reintegrarea ei în familia căreia de drept îi aparţine, lumea democratică, devine un sens şi o datorie umană, pe care o îndeplineşte cu devotament alături de întreaga Familie Regală a României.

Cele trei poduri din titlul cărții fac referire la trei treceri diferite, simultane și fundamentale în viața Alteței Sale Regale: trecerea de la un mileniu la altul, trecerea de la România comunistă la lumea liberă, trecerea de la condiția de actor la cea de principe regal.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns