HomeMAGAZINEvenimenteLansare-Eveniment: „In Love with Love”, primul album Mara.

Lansare-Eveniment: „In Love with Love”, primul album Mara.

În data de 28 noiembrie, la clubul Fratelli, 20.00, avem de sărbătorit! Mara, un artist deja cunoscut publicului din diversele ei colaborări cu artiști importanți din țară și nu numai, a considerat că este momentul optim pentru un album propriu. Primul. Emoții mari pentru Mara, dar și pentru colegii și prietenii de sub cupola Kult [cu:lt] Studio, care vor celebra al treilea an de existență Kult Studio.

Acumulând diverse experiențe stilistice, Mara își deschide discografia cum nu se poate mai potrivit, reușind să își exprime sufletul într-un mod plenar – un prim disc ce-i poartă semnătura. Pentru Mara, viața artistică s-a desfășurat pe parcursul a peste 10 ani sub zodia colaborărilor inedite cu fiecare nou proiect. De aceea un bio al artistei cuprinde nume ca: Baba Novac, NSK, Nemos,  Subcarpați, Electric Brother, Blazzaj, 4Given, Vama Veche, Zob, Zum,  și  binenteles Sensor. În urma acestor explorări ale principalelor genuri care se manifestă pe scena românească, Mara a acumulat suficientă sevă creativă pentru a ști exact ce vrea de la albumul de debut. De aceea, într-o perioadă în care e suficient un featuring pe o piesă cunoscută pentru a-ți lansa album, artiști precum Mara nu se lasă ademeniți de superficialitatea la care îndeamnă piața, ci caută să ia parte la un act artistic revelator, reușind să experimenteze până la momentul în care pot să se exprime pe sine fără compromis.. Și, dincolo de orice îndoială, „autentic” este cuvântul de ordine când caracterizăm albumul Marei. „In Love with Love”, o colaborare alchimică perfectă cu producătorul/compozitorul Paul Ilea (Kult Studio), ne invită într-o călătorie spirituală, pe parcursul căreia vibrăm în ritmuri de nu-jazz, trip-hop cu mici intruziuni ethno și pop, totul împachetat într-o producție complexă și rafinată ce construiește alături de vocea catifelată a Marei o structură sonoră demnă de un debut important. „Mesajul albumului <<In Love with Love>> este explicit legat de trezirea conștiinței noastre ca ființe spirituale, de redescoperirea sinelui, de recunoașterea iubirii ca singura realitate. Starea în care cred și pe care îmi doresc să o impărtășesc este bucuria de viață, pură și simplă!” ne destăinuie artista. Lait-motivul discului este acel imbold de a ne lăsa învăluiți de sublima seductie a spiritului, de a ne regăsi energiile interioare, nevăzute, dar esențiale propriei armonii. Celelalte patru single-uri , dintre care primele două lansate la Radio Guerrilla – „In Love”, „Only You”, „Rain” si „Inside” – sunt disponibile pe youtube, facebook și soundcloud. Și evident, pe www.kultstudio.ro.

Și pentru că Mara este un artist Kult Studio, colegii de echipă vor sărbători de asemenea alături de artistă. Cei trei ani înseamnă producții audio-video de excepție, nenumărate prezențe scenice ale artiștilor KS în concerte dedicate și festivaluri din țară și Europa, evenimente create integral pentru branduri importante, show-uri de muzică-coregrafie-imagine unice (producția primului show Inna în România), explorări în lumea filmului (Paul Ilea semneaza coloana sonoră la recentul „Și Caii Sunt Verzi Pe Pereți”- Dan Chișu) și a animației Hotel Lumiere, teatru și flash-mob-uri dedicate. Și asta în câteva cuvinte. În trei ani Kult Studio a devenit un vector de producție AV important și căutat, în acest răstimp un număr impresionant de artiști trecând pragul studioului pentru înregistrari și producție din sfera audio-vizualului.

Așadar, activați reminder-ul, sunteti pe lista de invitați ai Marei și ai colegilor ei din echipa KULT STUDIO RECORDS

Data: 28.11.2012

Locație: Fratelli Lounge & Bar

Ora: 20:00

www.facebook.com/MaraOfficial

www.kultstudio.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns