HomeTELEVIZIUNESerialeJoi seară, Dorel din Las Fierbinți își descoperă o super-putere, iar jucătorii din Atletico Textila participă la un „seminar” de simulări

Joi seară, Dorel din Las Fierbinți își descoperă o super-putere, iar jucătorii din Atletico Textila participă la un „seminar” de simulări

Joi seară, de la 20:30, sezonul cu numărul 10 al celui mai urmărit serial de comedie din România, Las Fierbinți, continuă cu peripeții de nota 10! 

Dorel descoperă, în urma unor investigații ORL, că are nas de… câine! Acesta le va demonstra consătenilor abilitățile sale de a amușina bani sau obiecte pierdute. Mai mult decât atât, simțul dezvoltat al mirosului îl va lansa în afaceri, Dorel luând decizia de a lansa un parfum care-i poartă semnătura!

 

În același episod, Celentano ia din nou decizia de a părăsi Fierbințiul, din cauză că s-a săturat de tot ce se întâmplă în viața sa. Mai exact, demonii care-l macină pe interior și luptele interioare pricinuite de povara talentului îl călăuzesc spre un destin mai bun.

 

Imediat după, de la 21:30, Atletico Textila continuă seara comediei! Antrenorul Traian va lua taurul de coarne, încercând să găsească o nouă tactică de a câștiga meciurile de fotbal. Acesta îi va lua pe băieți la un antrenament de fotbal serios, în care vor învăța simulări și trucuri actoricești. Pentru a desemna cel mai bun jucător care va simula în meciul următor, Traian va organiza un concurs cu juriu, dar și cu note!

ATLETICO TEXTILA PRO TV

 

De la ora 22:30, o nouă ediție Jocuri de celebritate este pregătită să încheie o seară perfectă de comedie!

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns