HomeLIFE STYLELaura Cosoi, angelica si provocatoare intr-un nou pictorial!

Laura Cosoi, angelica si provocatoare intr-un nou pictorial!

Actriţă tânără de succes, Laura Cosoi este şi una dintre cele mai frumoase apariţii pe ecrane. Castigatoarea mai multor premii cu titlul „Cea mai sexy vedeta” , Laura  si-a incantat din nou fanii pozand, recent, pentru o revistă glossy, informeaza Libertatea.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, din dantelă preţioasă, Chantilly, Laura a oferit o imagine provocatoare. Superbul outfit semnat de Cristina Săvulescu a pus în valoare chipul marmoreic al Laurei, dar şi formele ei perfecte, evidenţiate de transparenţele mai mult decât incitante ale rochiei care, în acest caz, se poartă fără lenjerie intimă.

Prezenţele pline de feminitate ale Laurei Cosoi sunt deja celebre. Recent, aceasta a filmat şi pentru videoclipul trupei Grimus, „High”, unde a fost o apariţie năucitoare prin senzualitate şi perfecţiune. Îmbrăcată într-o manieră grunge, etalându-şi picioarele perfecte, dar fără a lăsa măcar un pic impresia de vulgaritate, Laura danseză şi se mişcă pe piesa celor de la Grimus cu o lejeritate extraordinară.

Laura Cosoi a devenit celebră odată cu rolul interpretat în sitcomul „La bloc”, difuzat la începutul anilor 2000 la Pro TV. Au urmat roluri în alte seriale marca MediaPro, precum „Fete cu lipici” şi „Cu un pas înainte”, în care s-a remarcat şi ca dansatoare.

Laura_Cosoi_1

laura cosoi

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • Ich liebe dich..!!*’

Lasă un răspuns