Connect with us

ALL MEDIA

Laura Cosoi si Bogdan Boanta, locul doi in prima seara de la „Bailando por un sueno international”!

Published

on

Perechea Laura Cosoi – Bogdan Boanta, care reprezinta Romania la competitia “Bailando por un sueno international”, a pasit cu dreptul inca din prima seara, cand, spre surpriza concurentilor, le-a fost notat si dansul de prezentare.

Duminica seara, Laura si Bogdan s-au clasat, in urma notelor obtinute de la juriu, pe locul doi, cu 64 de puncte, dupa perechea din Argentina, ocupanta primului loc. Cum stiam ca participantii sint extrem de bine pregatiti si au in spate ani intregi de antrenamnete, emotiile au fost extrem de mari pentru reprezentanta tarii noastre.

„Participatii la aceasta competitie sunt dansatori de talie mondiala, foarte bine pregatiti” a spus Laura, dar speram insa sa ne numaram printre primele perechi pe podium. Sau poate sa ne intorcem acasa cu marele trofeu!” a continuat ea. „In seara concusului, cel mai emotionant moment a fost atunci cand s-a cantat imnul tarii noastre. Parca atunci ne-am dat seama ce raspundere mare avem si ne-am unplut de emotii, emotii care ne-au ajutat pe tot parcursul dansului!!!!” a declarat emotionata Laura Cosoi.

Surprinzator si nejustificat, perechea din Romania a primit o nota extrem de mica, 4, din partea reprezentantului Columbiei din juriu. Sa se teama, oare, columbienii de perechea noastra?

Laura si Bogdan au fost prezentati de actorul Gabriel Soto, pe care

telespectatorii Acasa il pot admira in „Predestinati”!

Bucuria celor doi reprezentanti ai tarii noastre a fost imensa, mai ales ca nu au stiut ca le va fi notat si dansul de prezentare, pe care telespectatorii din Romania l-au admirat la finala celui de-al 9-lea sezon de la „Dansez pentru tine”, vineri, 7 mai. In ceea ce priveste dansurile urmatoare, Laura spune: „deocamdata stim ce dansam saptamana viitoare: Disco. Regulamentul este urmatorul: ultimele doua perechi ca punctaj intra la duel, iar perechea care se afla in fruntea clasamentului alege dintre doua dansuri impuse de Televisa ce danseaza toti saptamana urmatoare. Argentina este perechea care a castigat locul 1 in prima seara si trebuiau sa aleaga intre disco si salsa!!!Iar noi am castigat locul al doilea dupa primul dans- a declarat Laura Cosoi.

Dansul Laurei si al lui Bogdan Boanta si imagini inedite de la competitia Bailando por un sueno international din Mexic pot fi urmarite pe site-ul ProTv, http://www.protv.ro/noutati/laura-cosoi-si-bogdan-boanta-locul-doi-in-prima-seara-de-la-bailando.html

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending