HomeALL MEDIALaura Cosoi si Bogdan Boanta, reprezinta Romania la competitia internationala “Bailando por un Sueno” (galerie foto)

Laura Cosoi si Bogdan Boanta, reprezinta Romania la competitia internationala “Bailando por un Sueno” (galerie foto)

Laura Cosoi si Bogdan Boanta vor reprezenta Romania in competitia “Bailando por un sueno”, varianta internationala a show-ului “Dansez pentru tine”, care va avea loc in Mexic, incepand cu 16 mai. Dupa ce au fermecat publicul cu dansuri elegante si spectaculoase in cele doua sezoane “Dansez pentru tine” la care au participat, Laura si Bogdan isi propun sa cucereasca si intreaga lume.

Romania este deja un concurent de temut pentru toate tarile participante, pentru ca acum doi ani, perechea ce a reprezentat Romania atunci, Andreea Balan si Petrisor Ruge, antrenata de Doina Botis, a castigat locul al II-lea dupa reprezentata tarii gazde, Mexic, care a castigat marele premiu. “Suntem onorati ca ne reprezentam tara intr-o competitie internationala de dans, insa suntem si la fel de emotionati la gandul responsabilitatii pe care o avem.

Am inceput deja repetitiile si speram sa facem istorie si pe ringul de dans din Mexic si sa ne intoarcem invingatori acasa.”, a declarat emotionata Laura Cosoi.

Vineri seara, in cadrul emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro Tv, telespectatorii au facut cunostinta cu intreaga echipa care va pleca din mai sa reprezinte Romania in Mexic. Alaturi de Laura Cosoi si Bogdan Boanta va fi  coregrafa Doina Botis, “responsabila” de multe momente memorabile atat in istoria “Dansez pentru tine” din Romania unde a antrenat perechi precum Cristina Rus si Bogdan Negrea, Smiley si Adriela, Randi si Alexandra sau Radu Valcan si Elena Voscoboinic, cat si in editia internationala din Mexic unde s-a impus deja cu coregrafiile ei spectaculoase si cu tehnicile ei pedagogice de invidiat.

In juriul emisiunii din Mexic fiecare tara participanta isi are reprezentantul, astfel ca din Romania va fi prezent un roman cu acte in regula, Wilmark, parte a juriului emisiunii din Romania si director de programe la Pro Fm Latino. Cu experienta notarii a sute de dansuri in noua sezoane ale competitiei visurilor de la Pro Tv, Wilmark este pregatit sa evalueze dansurile perechilor din toate tarile participante, mai ales ca el a aflat totul despre show-ul din Mexic de la un “spion” de incredere.

Wilmark a aflat regulile show-ului “Bailando por un Sueno International”, obiceiurile de acolo, precum si alte ponturi de la reprezentantul roman al juriului din editia trecuta, Dana Rogoz, care si-a castigat acolo o mare popularitate si simpatie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns