HomeTELEVIZIUNEEmisiuniLaura vorbeste in premiera azi la “Happy Hour” despre despartirea de Smiley

Laura vorbeste in premiera azi la “Happy Hour” despre despartirea de Smiley

Laura Cosoi va juca in “Pariu cu viata”,  din 19 noiembrie in fiecare luni, la ora 20.30, la PRO TV, unde va interpreta personajul Mihaelei, psihologul scolii, care va aduce echilibrul in situatiile tensionate.

“Mi-a fost foarte dor sa joc. Cand am vazut prima oara serialul Pariu cu viata am fost foarte impresionata atat de subiect, cat si de energia pe care o transmiteau tinerii de acolo. In momentul in care am primit propunerea, m-am bucurat foarte mult pentru ca o parte din mine apartinea deja acelei lumi”, declara Laura.

Actrita marturiseste faptul ca acest rol i-a implinit un vis mai vechi, acela de a deveni psiholog: “Rolul interpretat de mine presupune o adevarata provocare, asta pentru ca in urma cu multi ani, in liceu, imi doream sa merg la facultatea de psihologie. Iata ca destinul m-a ajutat si m-a pus fata in fata cu visul din copilarie.”

Laura este foarte incantata de atmosfera de pe platourile de filmare si de colegii sai din trupa LaLa Band: “Am gasit o gasca de tineri minunati, profesionisti desavarsiti, de la care ma incarc zi de zi cu energie pozitiva.”

Actrita pregateste multe surprize telespectatorilor: “As dezvalui mult mai multe secrete ale personajului meu, dar va las sa o descoperiti pe Mihaela asa cum o fac si eu. Sper din suflet ca o sa va placa surprizele pe care le aduce noul personaj din Pariu cu viata”, adauga Laura.

Azi, de la 17.30, Laura Cosoi va fi prezenta in platoul emisiunii “Happy Hour” si va vorbi pentru prima oara despre despartirea de Simley si despre zvonurile legate de impacarea lor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns