HomeTELEVIZIUNEEmisiuniLaurențiu Reghecampf – „€œImi trag elevii de urechi dacă nu ascultă”

Laurențiu Reghecampf – „€œImi trag elevii de urechi dacă nu ascultă”

Pentru că este o fană declarată a clubului Steaua, Miruna, micul reporter al „Jurnalului pentru copii” a ţinut morţiş să facă un interviu cu antrenorul ei preferat, Laurenţiu Reghecampf. Şi acesta a primit-o chiar pe stadion şi i-a răspuns la toate întrebările, chiar dacă, în curiozitatea ei, Miruna a atins şi subiecte mai delicate, „de oameni mari”.

Miruna a vrut să ştie, în primul rând, ce face Reghecampf atunci când jucătorii nu îl ascultă. „Ce să fac? Încerc să ii fac să înţeleagă că ce le spun eu este foarte bine şi dacă nici atunci nu ascultă, îi trag de urechi”, a spus, amuzat antrenorul campioanei de iarnă a României la fotbal.

Miruna a vrut să ştie şi cum este să fii antrenorul echipei de pe primul loc. „Eu consider că este foarte uşor pentru că am parte de jucători foarte buni, am parte de oameni foarte importanţi care ştiu să se descurce în situaţii dificile. Deci eu cred că sunt un antrenor norocos.”, a completat Reghe.

Antrenorul Stelei București știe și cît va mai sta pe banca echipei din Ghencea. „Mi-aş dori enorm de mult să rămân la Steaua până o să creşti tu să îmi iei locul. Ti-aş da locul cu plăcere!”, spune Laurențiu Reghecampf într-un interviu haios ce poartă semnătura Mirunei, duminică, ora 9.30, la „Jurnal pentru copii”, pe DIGI 24 HD.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns