HomeTELEVIZIUNEEmisiuniLavinia Petrea vine în prima ediție a noului sezon Ce se întâmplă, doctore?

Lavinia Petrea vine în prima ediție a noului sezon Ce se întâmplă, doctore?

Sâmbătă, de la 10:30, Oana Cuzino revine cu un nou sezon Ce se întâmplă, doctore?, în care va aduce informații prețioase despre alimentație, parenting, nutriție și cum putem avea un stil de viață sănătos. De asemenea, ne vom convinge că foarte importantă în tot ceea ce facem este chimia.

În prima ediție, Oana Cuzino va prezenta noțiunile de bază pentru o viață sănătoasă. Respirăm un amestec de azot, oxigen și alte gaze, consumăm un compus de hidrogen și oxigen pentru a exista, iar la masa… tot despre chimie este vorba. Sănătatea noastră e legată în mod direct de transpunerea fenomenului pe farfurie.

lavinia-petrea

 

Discuția de săptămâna aceasta despre parenting îi va viza pe părinții preșcolarilor și va face referire la atașamentul primar, fundamentul pe care copiii pot așeza noi cunoștinte, odată cu începerea școlii. Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor Pro TV, va fi invitata ediției Ce se întâmplă, doctore? de sâmbătă și va vorbi despre bucuria de a fi mamică pentru a doua oară.

Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns