HomeLIFE STYLELavinia Şandru reclama la CNA postul Realitatea TV că îi cenzurează apariţile pe post

Lavinia Şandru reclama la CNA postul Realitatea TV că îi cenzurează apariţile pe post

Lavinia Şandru, presedintele PIN, a sesizat CNA, referitor la intedicţia pe care project managerul, Sergiu Toder a impus-o unor politicieni, printre care şi Lavinia Sandru de a nu mai aparea pe postul Realitatea TV.

Şandru spune ca a fost invitata de mai multe ori la postul tv, invitatii anulate ulterior, in urma deciziei lui Toader.

Se arata intr-un comunicat transmis Mediafax ca, „Gestul presedintelui PIN vine ca urmare a cenzurii evidente impuse de conducerea Realitatea TV de la revenirea project managerului Sergiu Toader, in ultimele sapatamani Lavinia Sandru primind mai multe invitatii de-a participa la emisiuni ale postului, invitatii care au fost ulterior anulate din decizia domnului Sergiu Toader.

Avocatii Laviniei Sandru au notificat conducerea Realitatea TV, cerandu-i sa-si precizeze pozitia cu privire la cenzura impusa, specificand ca, in urma raspunsului pe care il va primi, aceasta isi rezerva dreptul de-a apela la justitie pentru a cere sa-i fie respectate drepturile constitutionale, articolul 30 aliniatul 2 din Legea fundamentala prevazand faptul ca cenzura de orice fel este interzisa”, se arata intr-un comunicat de presa al presedintelui PIN.

Vineri, pe bloguri a circulat o informatie referitoare la un document intern al Realitatea TV, prin care Sergiu Toader interzicea aparitia pe post a unor oameni politici precum Gigi Becali, C.V. Tudor, Aurelian Pavelescu, Marius Marinescu si Lavinia Sandru.

In urma acestor informatii, Realitatea TV a precizat ca aceasta decizie a fost luata si la solicitarea telespectatorilor postului tv, care au atras atentia asupra acestei „degradari a discursului public”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns