HomeLIFE STYLELavinia: Sunt condimentul preferat

Lavinia: Sunt condimentul preferat

Lavinia, fosta componenta a trupei Spicy a ales cariera solo dupa destramarea trupei, lansand o serie de hituri alaturi de artisti cunoscuti, printre care Marcel Pavel, Adi Cristescu si Dani Alexandrescu.

In prezent Lavinia lucreaza la noul album alaturi de doi dintre cei mai de succes producatori ai momentului:Connect-R si Chris Mayer. Ne-am dorit sa aflam mai multe despre proiectele Laviniei, astfel ca am rugat-o sa ne acorde un interviu.

R4FUN: Tinand cont de faptul ca ai facut parte dintr-o trupa, “Spicy” si te-ai bucurat de succes, de ce ai ales cariera solo?

Lavinia: Eu simt ca este mult mai bine asa, mereu trebuie sa avansezi, iar eu cred ca asta ma ajutat sa evoluez mult mai mult. Cred ca atunci  cand esti solo te poti exprima mai bine, daca ai gresit ceva iti asumi acest lucru, iar daca ai facut bine ai meritele. Este mult mai greu, dar eu ma simt mult mai bine asa.

R4FUN: Care au fost cele  mai frumoase momente din perioada “Spicy?

Lavinia: Au fost foarte multe momente frumoase, am facut un videoclip in Spania la Ibiza, un clip la Monte Carlo, am scos acel hit “Mi-e frica, Mi-e frica sa dorm singurica” care si acum ma urmareste in spectacolele mele, oamenii imi cer sa le cant piesa.

Imi aduc aminte ca trebuia sa facem un clip, iar Petre Nastase, regizorul, a ales sa facem videoclip la aceasta piesa.

Am plans 3 zile, nu-mi venea sa cred. Aceasta piesa fiind foarte usoara “care se sopteste”, imi doream una care sa-mi scoata in evidenta calitatile  vocale. Am facut clipul, plangand, neplangand si s-a dovedit a avea un mare succes. Atunci am invatat sa ascult si de oamenii din jur.

R4FUN: S-a spus despre tine in presa ca ai fi avut o relatie cu Marcel Pavel, care este opinia ta in legatura cu aceste subiecte de presa?

Lavinia:  Eu in general ma “ascund “ de scandalurile de tip tabloid, sunt persoane care se “hranesc” cu acest tip de stiri, din asta castiga. Oamenii care ma cheama sa cant, nu ma cheama pentru ca nu stiu ce s-a intamplat in viata personala. Legat de acest subiect e o aberatie, eu cu Marcel suntem colegi de 7 ani, iar din moment ce canti impreuna cu cineva e normal sa te vada oamenii impreuna. Cand a aparut aceasta stire in ziare, eu nu m-am mirat, m-am distrat, insa m-a deranjat modul in care s-a pus problema, nu e normal sa arunci cu noroi in cineva fara sa ai o informatie concreta. Doar pentru ca ai vazut omu cu bagajele mele. E absurd.

Citeste mai mult

Interviu realizat de Redactia4fun.ro

Foto Credit : redactia4fun.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns