HomeMAGAZINEvenimenteLegendele patinajului artistic, pentru a treia oară în România

Legendele patinajului artistic, pentru a treia oară în România

Bobrin Ice Theatre – “Stelele Moscovei pe Gheaţă” – aşteaptă cu nerăbdare cea de-a treia întâlnire cu publicul din România. Compania va susţine show-uri în Bucureşti, pe 18 decembrie, la Sala Polivalentă şi în Braşov, pe 17 decembrie, la Patinoarul Olimpic.

Show-urile susţinute în România de “Stelele Moscovei pe Gheaţă” au fost doi ani la rând sold out. Programul din acest an va conţine în prima parte “Spărgătorul de Nuci”, iar în partea a doua o “Gală a Campionilor”, cu uimitoare dansuri solo, de pereche şi de grup.

Pregăteşte-te să petreci o seară cu marii campioni ai gheţei! Pe 18 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe un patinoar cu gheaţă naturală!

“Suntem încântaţi să revenim în România, deoarece aici publicul ne primeşte cu dragoste şi căldură. Vă invităm în decembrie la un spectacol de poveste, Spărgătorul de Nuci, pe muzica minunată a lui Piotr Ilici Ceaikovski. De 3 decenii facem înconjurul lumii susţinând spectacole în mai mult de 50 de ţări, dar publicul din România şi-a câştigat în inimile noastre un loc special, fiind cel mai ospitalier şi entuziast. Pe curând, România!”, au declarat artiştii.

Spectacolul “Stelele Moscovei pe Gheaţă” va aduce bucurie şi în sufletele locuitorilor din Braşov, unde patinatorii ruşi vor susţine recitalul fabulos pe gheaţa Patinoarului Olimpic pe 17 decembrie, de la ora 19.00.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului naţional-cultural „Artă contra drog – 2013”, iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula” şi CIADO România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale Sălii Polivalente, Sălii Palatului, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro şi în magazinele partenere.

În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de: 200 lei categoria VIP; 150 lei categoria I; 100 lei categoria a-II-a; 75 lei categoria a-III-a.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns