Connect with us

ALL MEDIA

Leonard Doroftei: „A fost o onoare să trăiesc experienţa ‘O dată-n viaţă!’” (galerie foto)

Published

on

 

Leonard Doroftei, legendă pe ringul de box, a acceptat invitaţia Iulianei Tudor şi astfel, vineri, 22 octombrie, a intrat în ringul de la „O dată-n viaţă”. A fost meciul serii, pe care pugilistul român l-a trăit la intensitate maximă, pentru că, aşa cum el însuşi a mărturisit, „este emoţionant să lupţi îmbrăcat în portul tradiţional al ţării tale, pentru a salva pe cineva aflat în nevoie”. Cea care l-a convins să renunţe la mănuşile de box şi să îmbrace portul tradiţional moroşenesc a fost Iuliana Tudor, care a „arbitrat” cea de-a doua emisiune a acestui sezon.

În Studioul 1 al Televiziunii Române au fost prezente şi de această dată personalităţi care fac performanţă în diferite domenii de activitate ale vieţii publice din România. Alături de Leonard Doroftei, Carmen Rădulescu şi Silviu Biriş au acceptat să trăiască, o dată-n viaţă, experienţa cântecului şi a jocului popular, gestul lor venind în sprijinul unor cazuri sociale care au nevoie disperată de ajutor financiar.

Vedetele populare care au păşit pragul editiei din această săptămână a emisiunii „O dată-n viaţă” au fost Matilda Pascal Cojocăriţa, Gheorghe Turda şi Petrică Mâţu Stoian. „Popularii” şi-au făcut intrarea în faţa telespectatorilor printr-o scenetă care a transpus audienţa în universul lui Caragiale.

Rând pe rând, platoul de la „O dată-n viaţă” a fost când scenă pentru desfăşurarea unei hore moldoveneşti, când prilej pentru ca Doroftei să cânte „Aşa beu oamenii buni” sau pentru ca Silviu Biriş să adoarmă un bebeluş pe care echipa emisiunii i l-a adus drept cea mai grea probă a serii.

Dar platoul a devenit şi un atelier de olărit, improvizat, unde Carmen Rădulescu s-a străduit să modeleze în lut, urmând astfel tradiţia unui vechi meşteşug românesc. Tocmai aceste momente care aduc în prim-plan tradiţii autentice fac ca emisiunea „O dată-n viaţă” să fie singura pe acest segment, al promovării valorilor naţionale într-o formă accesibilă publicului modern.

La finalul show-ului care, şi în această săptămână a fost printre primele alegeri ale telespectatorilor din România, Leonard Doroftei a mărturisit „a fost o onoare să trăiesc experienţa «O dată-n viaţă»”. De fapt, aceasta a fost concluzia unanimă a celor invitaţi în platou.

Iuliana Tudor: „L-am făcut KO pe Leonard Doroftei!”

Iuliana Tudor continuă să lanseze telespectatorilor invitaţia de a rămâne alături de emisiunea pe care o găzduieşte la Televiziunea Naţională. În finalul show-ului din 22 octombrie, vedeta TVR a declarat că „am trăit alături de invitaţii mei încă o seară specială, dedicată folclorului românesc. S-au descurcat remarcabil, mai ales că probele alese în această ediţie au fost destul de dificile. Dacă Silviu Biriş şi Carmen Rădulescu au avut aplombul pe care-l au oamenii obisnuiţi cu scena, Leonard Doroftei a adus în platoul nostru spontaneitatea care l-a făcut atât de îndrăgit de telespectatori. L-am pus să cânte, să joace, l-am scos complet din poza socială pe care o avea în faţa telespectatorilor. Şi, în final, noi, echipa de la «O dată-n viaţă» l-am făcut KO! Ne-a declarat că ar reveni în emisiune oricând, cu drag”.

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Peste 45.000 de fotografii au fost înscrise în competiția Huawei Next Image Awards

Published

on

 

Competiția “Next Image”, lansată de Huawei la nivel global, atrage atenția a mii de oameni. Peste 45.000 de fotografii realizate cu ajutorul telefoanelor mobile au fost înscrise în platformă de către participanți.

În România, pasionații de fotografie s-au lăsat inspirați de tot ceea ce îi înconjoară și au înscris peste 3.000 fotografii. Cei care doresc să se înscrie în continuare în competiție, pot încărca propriile cadre până pe data de 20 august, pe platforma dedicată – http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, în șase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature și Story Board.

Te-ai gândit vreodată cum se simte un fotograf profesionist atunci când munca lui este apreciată de o audiență largă? Dacă te regăsești în această postură, să știi că nu ești singurul! Numărul de fotografii care s-au înscris în competiția “Next Image”, organizată de Huawei, o dovedește perfect – doar în România, participanții au înscris peste 3.000 fotografii realizate de ei. Cea mai populară categorie de până acum este Nature, cu peste 16.000 de fotografii înscrise în total în competiție, la nivel global. Dacă te gândești să mergi într-o vacanță, aceasta va fi o ocazie potrivită să îți înscrii imaginile surprinse în această categorie.

Este fascinant să regăsim atât de multe povești unice și interesante, în fiecare dintre fotografiile înscrise în competiția “Next Image”. Va fi extrem de greu să selectăm marele câștigător din rândul fotografiilor deja înscrise în competiție și ne așteptăm să primim chiar mai multe înscrieri în perioada următoare”, afirmă Tomasz Lazar, membru al juriului și laureat al World Press Photo.

Pe lângă șansa de a deveni fotografi recunoscuți, prin publicarea fotografiilor în revista National Geographic, câștigătorii se vor putea bucura de premii substanțiale. Câștigătorul marelui premiu, pentru cea mai bună fotografie, va primi suma de 10.000 de euro, un laptop Huawei MateBook X și șansa de a pleca într-o expediție foto în Italia. Autorii celor mai bune 3 fotografii din fiecare categorie (Faces, Good Night, Hello Life!, Check-In, Nature, Storyboard), vor câștiga premii în bani, laptopuri Huawei Matebook X și smartphone-uri din seria Huawei P20.

Așadar, în cazul în care consideri că ai o înclinație spre fotografie, nu mai ezita și înscrie-ți fotografiile în competiție până la data de 20 august. Perioada de votare se încheie pe 28 august, iar juriul va decide câștigătorii pe data de 10 septembrie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Zile de foc în Grecia: Echipa de corespondenți Digi 24 a realizat, în medie, 17 transmisiuni pe zi

Published

on

Foto Credit: DIGI 24
 

Echipa Digi 24 care a ajuns în Grecia, miercuri, a transmis nu mai puțin de 17 corespondențe pe zi, din Mati, satul distrus de incendiile devastatoare izbucnite la începutul acestei săptămâni.

Cei trei membri ai echipei, Marian Tănase (operator), Laurențiu Rădulescu (reporter) și Adrian Rotaru (DSNG), au făcut 14 ore, pe ruta București-Sofia-Atena și s-au oprit în satul Mati, la aproximativ 25 de km de Atena. Localitatea, distrusă în proporție de 98%, conform evaluărilor făcute de autoritățile elene, oferă o priveliște dezolantă, cu cele peste 100 de case distruse de flăcări și rândurile de mașini carbonizate.

”Cel mai mare impediment a fost să îi facem pe oameni să ne vorbească, mai ales după ce au pierdut tot ce aveau”, spune reporterul Laurențiu Rădulescu. Echipa a reușit, totuși, să identifice în zonă câțiva români care locuiau acolo și i-au convins să povestească prin ce au trecut.

Acomodarea cu subiectul, cu locul și punctele de unde s-au făcut intervențiile a fost una anevoioasă pentru echipă. Nu este ușor să vorbești când ai în fața ochilor un asemenea tablou. ”Satul este unul cu străduțe înguste de maximum 5 m, cu case și de o parte și de cealaltă, iar fiecare locuitor are cel puțin câte o mașină a lui, ca să nu mai vorbim de turiștii veniți aici în sezonul estival”, a descris Laurențiu, într-o intervenție de vineri dimineață, la Matinalul Digi FM. ”În lateral, este un drum național cu două benzi. Toți cei care au venit pe drumul național au mers spre sat și spre mare, crezând că se vor salva. Cei din sat au început să urce spre drumul național, crezând, la fel, că se pot salva. Dar drumurile s-au blocat și, practic, oamenii s-au trezit înconjurați de foc din toate părțile”, explică reporterul Digi 24, pe baza informațiilor strânse de la martori.

Sub impresia celor văzute și a mărturiilor obținute de la localnici și autorități, este greu să îți păstrezi sângele rece, detașasarea. ”Cel mai important pentru echipă, într-o astfel de situație, este să îți conservi energia și să nu se atașezi profesional. Am văzut copii morți, oameni găsiți îmbrățișați după ce au fost prinși de foc, am văzut detalii care îți rămân pentru totdeauna în minte”, adaugă Laurențiu, admițând că este una dintre cele mai dificile misiuni jurnalistice de până acum.

Echipa va transmite și în zilele următoare corespondențe de la fața locului, ținând la curent spectatorii Digi 24 cu evoluția celor mai grave incendii produse în Grecia, în regiunea Attica, în care și-au pierdut viața cel puțin 85 de persoane.

Digi 24, cea mai credibilă televiziune de știri din România⃰, transmite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, informații despre temele de moment și evenimentele care pun lumea în mișcare. Parte a Grupului Digi Communications, Digi 24 abordează cu echidistanță și profesionalism subiectele relevante din actualitatea internă și internațională, oferind publicului emisiuni informative, dezbateri, analize și interviuri, sub sloganul ”Informația la putere”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Amalia Enache revine in echipa Stirilor PRO TV

Published

on

 

Jurnalista Amalia Enache revine la pupitrul Stirilor PRO TV dupa o pauza de doi ani. Vedeta va prezenta jurnalul de noapte din 13 august, informeaza TV Mania.

Eu mă întorc acum la „Ştirile Pro TV“ la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îţi curge prin vene. Chiar când nu eşti acolo, în redacţie, receptezi informaţiile ca şi când tu ai fi la treabă. Cred că în prima seară când voi prezenta, voi fi ca şi când şi ieri am făcut tot asta, nu în urmă cu doi ani“, a declarat Amalia Enache pentru TV Mania.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending