HomeTELEVIZIUNEEmisiuniLeonard Orban la „Kilometrul 0”, diseara la ora 21, la Digi24: „‘România va fi sigur afectată de reducerile de bugete europene”

Leonard Orban la „Kilometrul 0”, diseara la ora 21, la Digi24: „‘România va fi sigur afectată de reducerile de bugete europene”

Duminică, de la ora 21.00, la „Kilometrul 0”, la Digi24, Elena Vijulie îl are invitat pe Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene, alături de care discută un subiect arzător pentru România, reducerea drastică a fondurilor europene.

Pentru o țara care se află pe ultimul loc în Europa la rata de absorbție a fondurilor europene, teoretic, aceasta nu ar părea să fie o mare problemă. Practic, Leonard Orban spune că situația este una dură pentru țara noastră. „România va avea sume considerabil reduse și sigur va fi afectată de tăierile de buget european…Doar România s-ar putea să fie vizată de aceste reduceri, iar noi vom presa autoritățile europene pentru eliminarea unor aspecte care nu ne sunt favorabile”, spune Leonard Orban la Digi24.

În studioul emisiunii „Kilometrul 0” ministrul Afacerilor Europene a precizat că: „reducerea nivelului de plăți directe pentru România este inacceptabilă și că luptele în Uniunea Europeană sunt din ce in ce mai dure, iar pozițiile din ce în ce mai radicale.”

Duminică, de la ora 21.00, la Digi24, o discuție cu cărțile pe masă a Elenei Vijulie cu ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

În ediția de sâmbătă, la „Kilometrul 0”, de la ora 21.00, Elena Vijulie ii are invitati pe Vasile Blaga, co-presedinte ARD, si pe analistul politic Dorel Șandor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns