HomeALL MEDIALiber pe contrasens revine la TVR 2 cu un nou sezon

Liber pe contrasens revine la TVR 2 cu un nou sezon

Din aceasta toamna, programul aduce o schimbare in echipa de prezentatori, noul membru fiind Adi Anton, unul dintre cei mai activi colaboratori ai emisiunii in sezonul trecut. De-a lungul timpului, Adi s-a facut remarcat prin dorinta sa de a se implica in cazurile discutate si de a aduce argumente cat mai documentate, motiv pentru care a fost cooptat acum in echipa Liber pe Contrasens.

Prima editie a acestui sezon aduce in discutie povestea Iolandei, care a fost infiata de la casa de copii la varsta de cinci ani. Din pacate, mama adoptiva nu a avut niciodata incredere in ea si tot timpul a acuzat-o de lucruri pe care nu le facea, dar pentru care era mereu pedepsita. Norocul ei a fost ca si-a descoperit pasiunea pentru atletism. Asa a intalnit-o in clasa a 12-a pe meditatoarea de limba germana, pe care a inceput sa o simta ca pe o adevarata mama. Numai ca, desi a reusit sa plece la o bursa pentru masterat in Germania, Iolanda se simte tradata.

Acum este deprimata si asteapta de la echipa si oaspetii emisiunii Liber pe Contrasens sa primeasca sfaturi despre cum ar trebui sa procedeze pentru a relua legatura cu profa’ ei.
Suntem înverşunaţi şi avem tot dreptul pentru că nimeni nu ne întreabă ce avem nevoie – toata lumea ne dă „ce trebuie”. Şi atunci strigăm, plângem, avem îndoieli, ignorăm …! Pentru că nu mai avem altă soluţie, o luăm pe contrasens!
Ei bine, ne-am hotărât! E „Liber pe Contrasens”! Şi vom „păzi” această libertate!

Prezinta: Mariuca Mihailescu, Adi Anton si Gigi Ghinea, numai la TVR 2!

www.tvr2.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns