HomeLIFE STYLELibertatea, cel mai citit ziar din România

Libertatea, cel mai citit ziar din România

Cotidianul „Libertatea”, editat de Ringier România, îşi menţine poziţia fruntaşă la nivel naţional din punct de vedere al numărului de cititori, arată Studiul Naţional de Audienţă (SNA).

Potrivit cerecetării realizate pentru perioada 21 iulie 2008-19 iulie 2009, tabloidul „Libertatea” a înregistrat un număr de 1,45 de milioane de cititori, detaşându-se la mare distanţă de următoarele clasate, tabloidele „Cancan” (cu 961 de mii de cititori) şi „Click” (cu 798 de mii de cititori).

Aceeaşi sursă arată că atât „Click”, cât şi „Cancan” au înregistrat o creştere a numărului de cititori.

În ciuda unei publicităţi agresive, la care se adaugă numeroasele inserturi – cărţi, DVD-uri sau albume de artă şi literatură pentru copii – cotidianul „Adevărul” nu a reuşit să surclaseze „Evenimentul zilei”, care se menţine pe o poziţie constantă.  Conform SNA, cotidianul „Evenimentul zilei” a înregistrat, în perioada iulie 2008-iulie2009, 544 de mii de cititori, în timp ce „Adevărul” a avut 517 mii de cititori.

Mai mult, site-urile cotidienelor „Libertatea” şi „Evenimentul zilei” se numără printre cele mai citite site-uri de ştiri, cu o medie zilnică de 200.000, respectiv 100.000 de vizitatori unici.

La studiu au participat 19.284 de repondenţi, din rândul populaţiei urbane, cu vârste cuprinse între 14 şi 64 de ani.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns