HomeMAGAZINEvenimenteLiberty Parade e mai aproape cu Vibe FM

Liberty Parade e mai aproape cu Vibe FM

Vine vara, vine Liberty Parade şi vine şi momentul în care suntem nevoiţi sa ne etalăm colaceii, aripioarele sau şunculiţele din dotare. Sau poate că nu…Vibe FM are o surpriză pentru toţi fanii Liberty Parade: te bagă sau te menţine în formă cu 30 de abonamente gratuite la sală!!! Pentru că, până la urmă, abdomenul plat cu transpiraţie se ţine.
Aşadar, cu şuncă pe burtă sau cu pătrăţele, trasă prin inel sau trasă prin cotlete de porc, cu kilograme în plus sau piele şi os de ros, toţi viber-ii sunt provocaţi să se-nscrie la concursul « Vibe Up Your Body ».

Arată-ne că ai nevoie de unul dintre cele 30 de abonamente la sală puse la bătaie şi încarcă pe vibefm.ro o poză recentă cu tine.
DJ Andi şi Liviu Hodor vor decide în fiecare zi din 12 până în 30 aprilie în cadrul emisiunii « Request 629 » de la Vibe FM cui acordă preţioasele abonamente şi cui îi va fi mai uşor să danseze până la răsăritul soarelui pe Libery Parade Arena, pe 24 iulie.

În mai puţin o săptămână de la deschiderea înscrierilor, peste 170 de tineri din Bucureşti s-au înscris la “Vibe Up Your Body”, iar numărul lor creşte pe zi ce trece !
So, let’s see some Viber Skin 😉

Abonamentele oferă acces gratuit timp de 1 lună la oricare dintre serviciile oferite de Exclusive Fitness: fitness, aerobic, saună, tae-bo, spinning.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns