Connect with us

ALL MEDIA

Licitand, castigi experienta! Youth Bank isi continua seria proiectelor de succes

Intr-o atmosfera degajata, un cocktail si muzica de jazz live, de-a lungul a mai bine de 3 ore, Youth Bank Bucuresti a pus in practica un concept inedit, o licitatie de experiente, participanţii având o gamă diversificată de experienţe dintre care au putut alege.

Published

on

 

31 ianuarie, seara, Bulevardul Aviatorilor, Galeria nou9. Intr-o atmosfera degajata, un cocktail si muzica de jazz live, de-a lungul a  mai bine de 3 ore, Youth Bank Bucuresti a pus in practica un concept inedit, o licitatie de experiente, participanţii având o gamă diversificată de experienţe dintre care au putut alege.

Pe langa multitudinea participantilor atrasi in cadrul acestei manifestari, organizatorii au avut de partea lor un numar impresionant de voluntari, majoritatea liceeni din capitala, care au contribuit exemplar la ceea ce avea sa fie un succes desavarsit.

Au fost asadar licitate cu strigare, 10 experiente pentru care cei interesati au ridicat stacheta chiar si la un pret de 3-4 ori mai mare.

 1. Atelier de arta fotografică – pretul de pornire 90 de lei. Pretul final 300 de lei.

 2. Un tur ghidat in atelierul de creaţie al designerului Mihai Albu – pretul de pornire 100 lei. Pretul final 200 de lei.

 3. O cină romantică de Valentine’s Day – pretul de pornire 150 lei. Pretul final 450 lei.

 4. Sesiune de alpinism indoor şi pregătire teoretică – pretul de pornire 120 lei. Pretul final 450 lei.

 5. Training de public speaking – pretul de pornire 60 lei. Pretul final 450 lei.

 6. Curs de tango în cuplu – pretul de pornire 70 lei. Pretul final 400 lei.

 7. Participarea la sesiuni de terapie prin artă – pretul de pornire 140 lei. Pretul final 340 lei.

 8. Zbor cu un avion ultrauşor, vizită în hangare şi instructaj – pretul de pornire 200 lei. Pretul final 450 lei.

 9. O dupa-masă de off-road în afara Bucureştiului – pretul de pornire 200 lei. Pretul final 330 lei.

 10. Asistarea la repetiţia generală a unei cunoscute piese de la Teatrul Naţional Bucureşti – pretul de pornire 50 lei. Pretul final 430 lei.

In cadrul acestui eveniment a fost stransa suma de aproximativ 7.600RON, dintre care 5.100RON din experientele licitate. Fondurile stranse vor fi utilizate pentru a finanta proiectele de responsabilizare civica ale liceenilor bucuresteni si activitatile educative ale echipe YouthBank Bucuresti.

Voluntara in cadrul evenimentului „Licitand, castigi experienta!”, Ruxandra Badarau, eleva a Colegiului National „Sfantul Sava” din Bucuresti, considera ca astfel de manifestari reprezinta un element important in dezvoltarea personala a tinerilor, o mai buna intelegere a unor idei care au facut pasul de la punerea lor pe hartie la impresionanta implementare practica. Si avand in vedere faptul ca reprezinta o experienta speciala pentru ea, Youth Bank Bucuresti, prin tot ceea ce realizeaza, ii da sansa de a cunoaste oameni, de a-si testa o serie de abilitati sau deprinderi si, evident, de a-si imbunatati CV-ul personal.

Programul YouthBank, dupa primii trei ani de implementare la nivel national (2009-2012), are urmatoarele rezultate prin prisma indicatorilor numerici:

• 8 orase in care a fost implementat programul/8 comunitati familiarizate cu ideea de program de educatie nonformala pentru liceeni

• 210 tineri implicati in echipele YouthBank locale

• peste 180.000 lei mobilizati din comunitatile locale de catre echipele YB

• peste 382.000 lei acordati sub forma de finantari pentru a sustine initiativele liceenilor

• 168 de proiecte finantate /168 de echipe de liceeni/830 de tineri ale caror initiative au fost finantate, care au invatat sa implementeze un proiect, sa administreze o suma de bani/buget, si care au invatat ce insemana sa lucrezi in echipa

• 70 de licee si colegii implicate activ (ai caror elevi au fost fie membri YouthBank, fie au facut parte din echipele de proiect, fie au fost beneficiare ale proiectelor sau organizatii gazda pentru acestea)

• 85 de parteneri (nationali/locali: institutionali, companii, organizatii non profit, mass media, autoritati locale etc.)

Lasa un comentariu aici!

Radio

Măruță revine la ”prima iubire”, radioul, ca prezentator al matinalului ProFM, ”Dimineața blană”

Published

on

Foto Credit: PRO FM
 

Matinalii Sebastian Coțofană, Radu Țibulcă și Ramona Dumitrescu vor pleca în misiune la Bonțida, la Electric Castle, și ”îi cedează” lui Cătălin Măruță butoanele matinalului ProFM,”Dimineața Blană”, în zilele de 18, 19 și 20 iulie, de la 7.00 la 10.00.

După cum Măruță însuși a povestit, la 25 de ani de ProFM, că și-a dorit mereu să se întoarcă la prima dragoste, radioul, iată că visul împărtășit a devenit vis implinit. Cătălin se întorce în studioul radio, la ProFM!

El o va avea alături pe DJ-ița ProFM  Mădălina Vintilă și împreună vor duce mai departe momentele preferate ale ascultătorilor ProFM: vor învârti Roata Vacantzatziki, trimițând fanii norocoși direct în Grecia (Corfu, Thasos, Zakynthos, Halkidiki), vor da invitații la film și vor oferi vinuri speciale. Tot în studioul ProFM vor veni și ”Noaptea Târziu”, Liviu Teodorescu, Speak și Raluca. După toate semnalele, se anunță trei zile cu surprize foarte plăcute la ProFM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Competiția de fotografie Next Image va avea loc în Europa Centrală și de Est și țările nordice

Published

on

 

Huawei, lider în tehnologie și inovație la nivel global, lansează competiția de fotografie Next Image Mobile Photography Contest, oferindu-le posibilitatea tuturor pasionaților de fotografie cu smartphone-ul să își împărtășească viziunea asupra lumii moderne cu ajutorul propriului limbaj și al sistemului avansat de cameră care pune în lumină fotografia inteligentă. Fotografiile pot fi înscrise în competiție în perioada 09 iulie 2018 -20 august 2018.

Pasionații de fotografie își pot înscrie cadrele pe platforma dedicată competiției – http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, în șase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature și Story Board. Fotografiile înscrise vor fi prezentate într-o galerie online și vor face subiectul unui vot public, până pe data de 28 august 2018. În săptămâna următoare, membrii juriului internațional vor alege câștigătorii din rândul primelor 50 cele mai votate fotografii din fiecare categorie. Juriul este format din:

 • Yanmin Wang – Președinte Huawei Consumer Business Group Huawei Europa Centrală și de Est și țările nordice
 • Dominic Bracco – Fotograf oficial National Geographic
 • Alex Lambrechts – Fotograf certificat Leica
 • Tomasz Lazar – Laureat World Press Photo
 • Bobby Anwar – Fotograf danez
 • Gal Gadot – Actriță, imaginea seriei Huawei P20

 

Primele 50 de fotografii din clasamentul Europei Centrale și de Est și țărilor nordice vor fi, de asemenea, înscrise în competiția globală Next Image.

„Am considerat întotdeauna camerele drept o caracteristică principală a smartphone-urilor noastre și ne bucurăm să vedem că, odată cu cea mai nouă tehnologie disponibilă, oamenii pot surprinde imagini la o calitate superioară. Iar odată cu lansarea competiției Next Image sperăm să oferim șansa acestei noi generații de fotografi să își găsească inspirația”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Romania.

„Smartphone-urile fac posibil un nou tip de fotografie, unul care ne permite să fim mai spontani și creativi, mult mai confortabil pentru persoana aflată în spatele camerei. Cred cu tărie că telefoanele care îmbină viziunea fiecăruia dintre noi cu o cameră avansată pot fi folosite ca mediu de exprimare artistic, ajutându-ne să schimbăm modul în care vedem lumea. Această competiție ne oferă ocazia să interacționăm cu tot ceea ce ne înconjoară și să explorăm limitele creativității noastre”, a declarat Vlad Eftenie, ambasadorul competiției Next Image în România.

Premiul pentru câștigătorii fiecărei categorii va consta în câte un Matebook X, publicarea fotografiei în revista National Geographic și suma de 2,000 euro. Ocupanții locurilor doi și trei vor primi câte un smartphone Huawei P20 Pro, respectiv un Huawei P20. Nu în ultimul rând, juriul va acorda un titlu Grand Prix, al cărui premiu va consta într-un Matebook X, publicarea fotografiei câștigătoare în revista National Geographic, suma de 10,000 euro și șansa de a participa, în luna septembrie, în Italia, la o expediție fotografică de 10 zile, organizată de National Geographic.

Odată cu introducerea primei camere duale pe un smartphone, pentru modelul P9, Huawei a stabilit un nou standard în industria camerelor prezente pe dispozitivele mobile. Acum, aproape trei ani mai târziu, compania face același lucru cu lansarea Huawei P20 Pro, primul smartphone care folosește un sistem triplu de lentile, alături de un sistem avansat de inteligență artificială (AI) care îmbunătățește calitatea imaginilor și sparge barierele fotografiei. Combinând datele primite de la toți cei trei senzori, P20 Pro oferă o calitate fără precedent a imaginilor în condiții de lumină scăzută sau contrast ridicat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Statiile tv ale Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. raman in grilele UPC si FOCUS SAT si dupa iesirea din “must carry”

Published

on

 

Posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV vor continua sa fie distribuite neintrerupt, in retelele UPC si pe platforma DTH Focus Sat, in baza parteneriatului stabil si de lunga durata pe care Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. il au cu UPC Romania SRL si cu Focus Sat Romania SRL.

In luna iunie 2018 trustul INTACT a anuntat iesirea posturilor sale tv din “must carry” si incheierea unui parteneriat cu grupul RCS& RDS pentru acordarea dreptului de retransmitere a programelor tv.

Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi receptionate in curand doar in retelele distribuitorilor care doresc incheierea unui contract de retransmisie.

In acest moment, astfel de contracte sunt semnate cu societatile RCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange si alte societati de distributie cu acoperire locala si regionala. De asemenea, exista discutii cu ceilalati distribuitori de programe tv cu scopul incheierii contractelor de distributie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending