HomeLIFE STYLELicitatia pentru administrarea spatiului publicitar al TVR, blocata de Intact

Licitatia pentru administrarea spatiului publicitar al TVR, blocata de Intact

Televiziunea publica urma sa deschida vineri ofertele primite in cadrul licitatiei prin care isi selecteaza regia care va administra spatiul publicitar pe TVR si canalele conexe in urmatorii trei ani, dar termenul a fost amanat.tvr-new

Motivul este o contestatie facuta de una dintre regiile interesate, C.L.I.R. Media. Regia sustine ca anumite prevederi din caietul de sarcini, in special cea prin care se arata ca regia care se va ocupa de vanzarea spatiul publicitar TVR nu se va angaja in activitati similare pentru nicio alta statie ce emite pe teritoriul Romaniei nu este corecta.
Iar C.L.I.R. Media este regia care administreaza spatiul publicitar pentru posturile TV din grupul Intact, aceasta fiind principala problema. Regiile care isi anuntasera participarea la licitatie au primit, marti, scrisori prin care li se aducea la cunostinta amanarea termenului de deschidere a ofertelor.

Potrivit caietului de sarcini, regia care va administra si vinde publicitatea TVR in urmatorii trei ani trebuie sa garanteze un venit net anual cuvenit SRTv de cel putin 12 milioane euro fara TVA in 2009, cel putin 14 milioane euro fara TVA in 2010 si cel putin 15 milioane euro fara TVA in 2011.

Caietul de sarcini nu precizeaza valori pentru venitul brut anual garantat (suma minima pe care regia se obliga sa o obtina anual, inclusiv comisionul ce i se cuvine). Potrivit caietului de sarcini, regia de publicitate selectata urmeaza sa administreze spatiile pe toate statiile TVR, pe teletext si pe TVR.ro.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns